NHL pe 11.02. klo 02:00

Boston Bruins - Carolina Hurricanes

Bostonilla kaksi kärkinimeä sivussa – palaako Carolina voittokantaan?

Tulevana yönä on taas huippukiekkoa tarjolla, kun Boston Bruins isännöi Carolina Hurricanesia. Molemmilla joukkueilla on tappiot alla ja etenkin Carolinalla on kasvojen pesun paikka hävittyään Ottawa Senatorsille. Kokoonpanojen osalta on kysymysmerkkejä molempiin suuntiin, mutta Bostonille kahden kärkinimen menettäminen on iso kolaus. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuussa ja tuolloin Carolina takoi taululle lukeman 7-1.

Boston palasi lyhyeltä tauolta Pittsburgh Penguinsia vastaan ja ottelu meni monella tavalla penkin alle. Boston oli 5vs5 pelattaessa vahva, mutta lopulta takkiin tuli lukemin 2-4. Lisäksi Patrice Bergeron loukkasi itseään ja Brad Marchand hankki itselleen pelikieltoa. Nyt siis kaksi kolmesta tehokkaimmasta hyökkääjästä on sivussa, joten Taylor Hallin ja David Pastrnakin vastuu on valtava. Maaliodottamien suhteen Boston on alaspäin ollut joukkueista vahvempi, mutta loistavan maalivahtiosaston ansiosta Carolina on päästettyjen maalien osalta edellä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Carolina on hävinnyt breikin jälkeen molemmat ottelut – viimeisimpänä aiemmin mainittu tappio Ottawalle ja ennen sitä Toronto oli vahvempi jatkoajalla. Yleisesti ottaen äärimmäisen vahvassa lennossa ollut Carolina on edellisistä 15 ottelusta kerännyt 22 pistettä, joten vielä ei kannata huolestua. Ottawaa vastaan ensimmäinen puolisko oli vaikea, mutta jälkimmäinen 30 minuuttia oli vahvaa takaa-ajoa, vaikka se ei lopulta pisteille asti riittänyt. Jesperi Kotkaniemi on ollut koronaprotokollassa ja Teuvo Teräväisen pelikunto selviää taas ottelun alla.

Kun Bostonilta otetaan kaksi kärkipelaajaa pois, tulee ilta olemaan äärimmäisen vaikea laajalta rintamalta tykittävän Carolinan käsittelyssä. Tolppien väliin saadaan tasokas kilpailu, jossa etu on kuitenkin annettava aivan sarjan eliittiin tällä kaudella kuuluvalle vieraiden Frederik Andersenille. Carolina tulee olemaan ottelussa vahvoilla ja isäntien poissaolot tulee varmasti näkymään kertoimissa, joten nyt ei kannata aikailla, vaan kupongille isketään Carolinan voittoa(1×2)!

 

10 euroa pelirahaa