NHL la 07.05. klo 02:00

Boston Bruins - Carolina Hurricanes

Riittääkö Carolinan lento kotikaukalon ulkopuolella?

Ensi yönä on luvassa Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin kolmas kohtaaminen. Boston pääsee ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen ja se alkaa olemaan jo pakkovoiton edessä. Parivaljakko on kuitenkin selvästi tuloksia tasaisempi ja vetojen osalta kotiyleisön edessä sarjan kavennus kiinnostaa.

Carolina vei kaksi ensimmäistä ottelua kotona vakuuttavasti yhteismaalein 10-3, mutta missään nimessä niin suurta tasoeroa ei kaksikon välillä ole. Maaliodottamien osalta ottelut on mennyt selvästi tasaisemmissa merkeissä, mutta viimeistely on sujunut Carolinalla huomattavasti paremmin. Kotiluolaan päästessään Bostonin kärkinimien on nostettava selvästi tasoa, sillä esimerkiksi Brad Marchand ja David Pastrnak ovat keränneet yhteensä yhden tehopisteen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kokoonpanotilanne on hieman kysymysmerkin alla molemmilla joukkueilla. Carolinalla Ykkösvahti Frederik Andersenin ollessa sivussa Antti Raannalle on tarjolla isoa vastuuta, mutta hänet jouduttiin vaihtamaan edellisessä matsissa sivuun ensimmäisessä erässä. Raanta on mahdollisesti valmis tolppien väliin, mutta täydestä pelikunnosta ei ole varmuutta. Toinen vaihtoehto on hyvin esiintynyt, mutta vielä varsin kokematon Pyotr Kochetkov. Bostonilla Jeremy Swayman starttaa näillä näkymin kolmannen matsin ja puolustuksesta Hampus Lindholm on sivussa.

Peli-idean osalta isketään Bostonin lopullista voittoa lapulle. Kaksi voittoa laittoi Carolinan hyvään asemaan, mutta sarja ei missään nimessä ole vielä ohi. Kyseessä on lähtökohdiltaan tasainen pari eikä joukkueiden välinen tasoero ole ollut lopputulosten suuruinen, vaikka Carolinan kärkinimet ovat päässyt paremmin esille. Boston on parhaimmillaan erittäin laadukkaasti puolustava kokonaisuus ja Carolinan samanlainen tehokkuus tuskin jatkuu läpi sarjan. Vierailla maalivahtitilanne voi nousta ongelmaksi, mutta vielä sen suurempia vähennyksiä ei passaa antaa.

10 euroa pelirahaa