NHL su 08.05. klo 19:30

Boston Bruins - Carolina Hurricanes

Boston tasoittaa sarjan!

Mikä olisi parempaa, kuin iskeä sunnuntaina maailman parasta jääkiekkoa ruudulle, kun Boston Bruins lähtee hakemaan tasoitusta Carolina Hurricanesin asettuessa vieraaksi. Kotikaukaloon päästyään Boston otti valtavan tärkeän voiton lukemin 4-2 ja sarja on taas elossa. Ottelu on myös Ylellä katsottavana ilmaiseksi, joten ei muuta kuin betsit sisään ja nauttimaan!

Carolina on ollut tällä kaudella piinaava vastustaja Bostonille ja ensimmäiset kaksi ottelua marssittiin tuloksellisesti Carolinan tahdissa. Mitä maaliodottamiin tulee, ei kyseessä kuitenkaan ollut mitään ylijuoksuja, mutta Carolina hoiti viimeistelyn mallikkaasti. Maalivahtipeliin ei kolmas matsi Carolinalla kaatunut, mutta sillä osa-alueella on tällä hetkellä kysymysmerkkejä. Antti Raannan pelikunnosta ei ole varmuutta ja Pyotr Kochetkov on antanut kelvollisia näyttöjä, mutta kolmosvahtiin turvautuminen ei ole missään nimessä optimi tilanne.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Boston iski kolmanteen matsiin superketjun kasaan, kun David Pastrnak siirtyi Patrice Bergeronen ja Brad Marchandin rinnalle. Tällä kerralla toisessa ottelussa kahdesti osunut Bergeron pääsi vähemmällä, kun Pastrnak ja Marchand avasivat molemmat pudotuspelien maalitilin. Kyseinen ketju pystyy pitämään Carolinan kärkinimet pimennossa, mutta pelkona on, että joukkue ajautuu liian paljon ykkösketjun varaan. Siispä Erik Haulan johtaman kakkosketjun on otettava askeleita eteenpäin, sillä vastapuolelta nimenomaan leveyttä löytyy.

Uhmapelaajat lähtee toista kertaa peräkkäin Bostonin kelkkaan lopullisen voiton muodossa. Kahden ensimmäisen ottelun tulokset sai tilanteen näyttämään Bostonin kannalta pahemmalta mitä se on. Toki isännät on edelleen voiton perässä, mutta sillä on kotona hyvät mahdollisuudet tasoittaa sarja. Jeremy Swayman oli Bostonin maalilla hyvä pudotuspelien ensimmäisessä startissa, kun puolestaan Carolinan kassariosastolla on kysymysmerkkejä. Hampus Lindholmin poissaolo on toki miinus Bostonin puolustukseen.

10 euroa pelirahaa