NHL pe 13.05. klo 02:00

Boston Bruins - Carolina Hurricanes

Isäntä pelaa selkä seinää vasten! Saako Carolina Hurricanes taas Bruinsin tärkeimmät pelaajat kuriin?

Boston Bruins pelaa kotiottelussaan selkä seinää vasten hävittyään edellisessä kamppailussa selvästi. Aiemmissa kotiotteluissaan keltamustapaidat laittoivat kuitenkin melkoisen myllyn päälle, eikä tämän otteluparin etenemistä seiskapeliin voisi pitää sarjan tapahtumien perusteella suurena yllätyksenä. Onko isäntä taas kotiyleisönsä edessä kuin eri joukkue, vai saako Hurricanes tähtikaluston kuriin?

Carolina Hurricanes latasi edellisessä ottelussa itsensä takaisin kuskin paikalle ottamalla 5–1-kotivoiton. Joukkue onnistui erinomaisesti ja maalille viimeistä edellisessä kamppailussa palannut Antti Raanta oli mies paikallaan. Vieraissa hurrikaanilaumalla oli kuitenkin viimeksi todella hankalaa ja TD Gardenissa maaliero on tähän saakka kirjattu Bostonille lukemin 9–4.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Brad Marchand, Patrice Bergeron sekä David Pastrnak eivät päässeet Raleigh’ssa mukavuusalueelleen hyökkäyspäässä, mutta löytääkö kolmikko pelihuumorinsa jälleen TD Gardenissa? Bruinsin tehot lepäävät pitkälti tähtikatraan varassa, ja jos Hurricanes saa edellä mainitun kolmikon kuriin, ei potentiaalia jää hirveästi näyttöjen perusteella jäljelle. Toki Charlie Coyle, Taylor Hall sekä Jake DeBrusk pystyvät pisteille, mutta toistaiseksi tuloksenteko on ollut pitkälti tuttujen miesten varassa.

Pelivalinnaksi tulevassa ottelussa otetaan lopullinen vierasvoitto. Hurricanesin työnäyte edelliskamppailussa oli erinomaisen vahva ja se löysi parin tappion jälkeen keinot Bruinsin terävimmän kärjen himmentämiseen. Raanta on myös ollut sarjassa selvästi Boston-virkaveljiään vakuuttavampi ja suomalainen on voittanut neljästä pelaamastaan matsista kolme.

10 euroa pelirahaa