NHL su 04.12. klo 02:00

Boston Bruins - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Epätoivo haisee ja pahasti! Onko kyseenalaiseen sopimukseen sortuneesta Coloradosta mihinkään Bostonissa?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon betsaamalla kovakuntoisen Boston Bruinsin voittoa.

Colorado Avalanchella on menossa todella haastava jakso, joka ei toistaiseksi ole täysin tuloksissa näkynyt. Toki hiljattain yllättäneet tappiot esimerkiksi Vancouveria vastaan kotona sekä murskalukemin Winnipeg Jetsin vieraana eivät ole tavallisesti tyypillisiä hallitsevalle mestarille. Sairastupa pursuaa kovia nimiä ja jopa pieni epätoivo paistaa viimeisimmän paikkausyrityksen osalta. Boston Bruins on loistovireessä ja täysin terveenä, joten vierasvoitto olisi vähintään pieni ihme.

Avalanchen heikko sairastilanne on mennyt vain huonompaan suuntaan. Viime aikoina Gabriel Landeskogille, Darren Helmille, Valeri Nitšuškinille, Bowen Byramille sekä Kurtis MacDermidille ovat tehneet seuraa myös Evan Rodrigues ja Martin Kaut. Aiemmin kuluvalla viikolla tiedotettiin Alex Galchenyukin sopimuksesta, josta haisee loukkaantumisten tuoma epätoivo läpi. Sivuraiteille ajautunut laituri on parhaimmillaan ainoastaan täytemies ja uran suunnasta karua kieltä kertoo, että seura on vaihtunut jo seitsemän kertaa noin viiidessä vuodessa.

Tuloksellisesti Avalanche on pysynyt kohtuullisessa tahdissa, mutta erikoisia tappioita on silti tullut. Esimerkiksi viimeistä edellisessä kamppailussa Winnipeg Jets kyykytti hallitsevaa mestaria 5–0-lukemin ja perjantain vastaisena yönä Buffalo Sabres latoi peräti neljä reppua Aleksandr Georgijevin selän taakse. Nyt vastustaja on yksi kovimmista mahdollisista, kun rautaisessa kunnossa oleva Boston Bruins metsästää Jared Bedarin miehistöltä pisteitä. Isäntä on kymmenen ottelun otannalla itäisen konferenssin ykkönen.

Boston on lisäksi yksi harvoista joukkueista, jotka voi laskea Avalanchea paremmiksi erikoistilanteissa. Vierailija on sarjan paras ylivoimalla (33,8%), mutta toiseksi kovin eli Bruins ei ole kaukana takana (30,1%). Hieman merkittävämpi ero on alivoimapelaamisessa, joka Coloradon osalta (76,3%) ei yllä edes lähelle sarjan kärkeä – isäntä puolestaan on myös vajaalla (83,5%) koko NHL:n kärkikolmikossa.

Tällä hetkellä ottelun lähtökohdat ovat todella selvät. Kerroinasettelussa Bruins on ansaitusti ennakkosuosikki, mutta voisi olla jopa selvemmällä erolla. TD Gardenissa repaleisella vierailijalla ole mitään asiaa pisteille ja kotivoitto (1×2) otetaan kupongille mielellään – jopa astetta reilummalla panostuksella.

Iske betsi Bostonille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ repaleista Coloradoa vastaan, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Boston Bruins” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi! Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.