NHL su 03.04. klo 02:00

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets

Pystyykö Patrik Laineen Columbus horjuttamaan Bostonia?

Kovassa iskussa oleva Boston Bruins isännöi siipirikkoista Columbus Blue Jacketsia. Itäisen konferenssin vasta seitsemännellä sijalla majaileva Bruins on esittänyt viime aikoina loistavia otteita ja bostonilaiset ovat nousseet vain neljän pisteen päähän konferenssin kakkossijasta. Blue Jackets on kärsinyt koko kauden lukuisista loukkaantumisista ja joukkue on jäänyt auttamatta liian kauas kovatasoisen konferenssin pudotuspeliviivasta.

Bruins on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan peräti kahdeksan. Erityisesti hyökkäyspelillisesti joukkue on ollut viime aikoina todella vaarallinen. Tästä hyvänä esimerkkinä Bruinsin edellinen ottelu, jossa joukkue takoi New Jersey Devilsin reppuun peräti kahdeksan täysosumaa. Bruins on myös pystynyt kehittämään puolustuspeliään ja joukkueen suoritukset ovat olleet pääosin viime aikoina todella tasapainoisia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Blue Jacketsin viimeaikainen vire on puolestaan täysin päinvastainen. Joukkue on hävinnyt kaikki edelliset viisi otteluaan. Erityisesti puolustuspelillisesti Blue Jackets on ollut viime aikoina todella heikko, eikä Zach Werenskin loukkaantuminen ole auttanut asiaan. Joukkueen maalivahtitilanne on myös elänyt, sillä Joonas Korpisalo on koko loppukauden sivussa ja myös Elvis Merzlikins on kärsinyt ajoittaisista loukkaantumisista. Patrik Laine johtaa joukkueen hyökkäyspeliä mallikkaasti, mutta ilman parempaa puolustuspeliä joukkueen tappioputkelle ei ole näkyvissä päätöstä.

Bruins lähtee otteluun ylivertaisella materiaalilla ja voittoputken tuomalla henkisellä yliotteella. Onkin vaikea nähdä et Blue Jackets nykyvireessään ja vieraskentällä pystyisi horjuttamaan Bruinsia. Uhmapelaajat uskoo Bruinsin vahvan vireen jatkuvan ja pelivalinnaksi nostetaan Bruinsin voitto varsinaisella peliajalla tasoituksella -1.5 maalia.

10 euroa pelirahaa