NHL la 17.12. klo 20:00

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ilonaiheet vähissä! Sataako Patrik Laineelle ja kumppaneille lisää lunta tupaan Bostonissa?

Columbus Blue Jackets on täysin tuuliajolla, mikä näkyy erityisesti vahvoja joukkueita vastaan tällä hetkellä. Alla on perättäiset tappiot sekä Miamissa Florida Panthersin vieraana että Tampa Bay Lightningin kotiluolassa, eikä vastustaja helpotu TD Gardenilla. Boston Bruinsin kyvyt ovat tiedossa, vaikka viime aikoina sillä on ollut poikkeuksellisen kuivaa. Vieraiden karmea puolustajatilanne ja yleinen hitaus avaavat kuitenkin murskajaisille ikkunaa.

Vieraiden kokoonpanosta on koko loppukauden sivussa puolustaja Zach Werenski ja myös tähtipelaajaa ansiokkaasti paikannut Jake Bean on puonnut sairastuvalle. Tilannetta ei helpota, että alakerrasta ovat lisäksi sivussa niin Adam Boqvist kuin myös Nick Blankenburg. Poissaolot eivät suinkaan rajoitu puolustuspäähän, vaikka siellä suurimmat haasteet toki ovat. Hyökkääjistä esimerkiksi Jakub Voracek sekä Justin Danforth puuttuvat ja Joonas Korpisalo jatkanee sivussa.

Nähtäväksi jää, aloittaako vieraiden maalilla Daniil Tarasov vai Elvis Merzlikins – kassarit hävisivät Floridan reissulla ottelun mieheen. Ensin mainittu oli maalilla perjantain vastaisena yönä, kun Tampa Bay Lightning nuiji sinitakit maalein 4–1 ja latvialainen Merzlikins torjui 4–0-numeroin paria vuorokautta aiemmin tulleessa Florida-tappiossa.

Tällä hetkellä maalivahdit eivät ole pääongelma, vaikka Korpisalo on toki kuulunut Blue Jacketsin harvoihin ilonaiheisiin tällä kaudella. Viime aikoina on näyttänyt siltä, että loukkaantumiset vain korostavat joukkueen hitautta. Kuten tiedetään, Boston on pelinopeueltaan NHL:ssä parasta A-luokkaa, eikä edes sen viimeaikainen orastava tukkoisuus saa epäröiväksi. Tässä taisteluparissa puhutaan ääripäiden kohtaamisesta ja Bruins möyhentänee sinitakit mennen tullen.

Pelivalinnaksi haetaan kuitenkin koko ottelun runsasmaalisuutta (yli 6,5 maalia). Kun puolustajat ovat sairastuvalla, on Brad Larsenin tuoreehko aivoitus peluuttaa ykkösylivoimaa viidellä hyökkääjällä. Tästä avautuu varmasti etsikkoaikoja paitsi vieraille myös isännille. Viivamiehinä Columbuksen ykkösylivoimaviisikossa on nähty viime aikoina Patrik Laine sekä Keith Johnson.

Betsaa yli 6,5 maalia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin uuniin yli 6,5 maalia -kohteelle, saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Totals – yli 6,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 53,75€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.