ma 04.12. klo 02:00

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järkälemäinen kerroin! Onko Blue Jackets taas myrkkyä Bostonille?

Boston Bruins on ehkä parhaiten puolustava joukkue koko NHL:ssä, minkä lisäksi sillä on kaksi laadukasta maalivahtia. Pelipäivä on tosin joukkueelle toinen perättäinen, kun alla on jatkoaikavoitto Toronto Maple Leafsia vastaan kovan taistelun jälkeen. Columbus Blue Jackets pääsee matsiin paremmin levänneenä ja myös sillä on pohjilla voitto. Kärkiyksilöt ovat alkaneet heräillä ja näistä lähtökohdista vierailla saattaa jopa olla mahdollisuus yllätykseen!

*Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Varjojen mailla alkukauden vaellellut Johnny Gaudreau on mättänyt viidessä edellisessä kamppailussa yhtä monta pistettä ja parantanut tekemistään huomattavasti. Kuudessa edellisessä ottelussaan Blue Jackets on napsinut neljä voittoa, mikä on yhtä monta kuin aiemmin koko kaudella – yhteensä joukkue on pelannut 25 ottelua. Huomionarvoista on, että yksi viimeaikaisista voitoista irtosi nimenomaan Bruinsin kustannuksella.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Nationwide Arena was rockin' last night 🎸

Columbus ei ole valovoimaisin joukkue hyökkäyssuuntaan, mutta samaa voi sanoa Boston Bruinsista. Tutut tähtipelaajat David Pastrnak, Brad Marchand sekä Charlie McAvoy dominoivat joukkueen ykkösylivoimalla, mutta taustalla on hiljaisempaa. Sinänsä vierailla on melko paljon samankaltaisia vahvuuksia kuin Bostonilla. Esimerkiksi alivoima on käytännössä tasapäistä – sarjan kärkipäässä molemmilla.

Edellinen keskinäinen noin viikko sitten päättyi lukemin 5–2 Columbuksen voittoon. Tuolloin Blue Jackets teki erinomaisen suorituksen Bostonin kärkikalustoa vastaan, joka pimennettiin totaalisesti. Marchand ja Pavel Zacha kirjauttivat tauluun teholukeman -3 ja Pastrnak -2. Lisäksi Bruins vaihtoi ottelussa maalivahtia ja sitä ei tapahdu usein.

Erinomainen Elvis Merzlikins torjuu vieraiden veräjällä myös tulevassa ottelussa. Koska Bostonille tiedossa on perättäinen pelipäivä, maalissa pelaa luultavasti Jeremy Swayman, joka ei Torontossa ollut kehissä. Columbukselle on tarjolla tuntuvaa etua lepopäivästä ja sillä on kaikki mahdollisuudet napata jo toinen päänahka Bruinsista lyhyessä ajassa. Kertoimet ovat kunnossa ja tiketille isketään lopullinen vierasvoitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liigan avausviikon matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.