NHL la 11.03. klo 20:00

Boston Bruins - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Yksi voitto ei kelkkaa käännä! Detroit tukalassa paikassa sarjakärjen vieraana!

Viikonloppuna Boston Bruins ja Detroit Red Wings kohtaavat kahdesti. Ensimmäistä taistoa isännöi Boston, joka on varsinkin kotiyleisön edessä jättisuosikki ja viimeaikaiset ennusmerkit vieraiden tekemisessä ei varsinaista yllätystä lupaile. Edellisessä ottelussa Detroit palasi kuuden peräkkäisen tappion jälkeen voittokantaan noustuaan kahden maalin takaa voittoon Chicagoa vastaan, mutta Chicagoa ei tällä hetkellä kovinkaan kovana mittarina voida pitää.

Bostonin komea kymmenen ottelun voittoputki tuli päätökseen, kun Edmonton onnistui nousemaan 0-2 tappioasemasta voittoon ottelun jälkimmäisellä puoliskolla. Vastaavanlaiset tappiot Boston on tällä kaudella onnistunut pääasiassa välttämään ja vaikka joukkueen pelillinen ilme on ollut myös fantastinen, on sillä myös aikalailla kaikki palaset napsunut kohdalleen. Boston on onnistunut ylittämään jo valmiiksi korkealla tasolla olleet maaliodottamat, mikä kertoo myös laatuyksilöistä ja siitä, että pelaajien itseluottamus on tapissa. Yhden nukahduksen jälkeen sopii odottaa erittäin nälkäistä kotijoukkuetta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

y - Boston Bruins

@NHLBruins
"They were good, we weren't good enough. I thought they outplayed us, outworked us, and out-coached us."

📰Last night's Postgame Rundown: bbru.in/3FzQSwT
nhl.com

Bruins' 10-Game Win Streak Halted by Oilers

Boston surrendered third-period lead in 3-2 setback to Edmonton

Juuri ennen siirtotakarajaa tulleet peräkkäiset tappiot Ottawaa vastaan lamaannutti Detroitin täysin muuten tuloksellisesti vahvan jakson jälkeen. Lisäksi joukkue hankki varausvuoroja kauppaamalla muun muassa Jakub Vranan, Filip Hronekin ja lisäksi hyökkääjä Tyler Bertuzzi matkasi Bostoniin. Myös loukkaantumisrintamalla on tullut huonoja uutisia, kun ensin Michael Rasmussen putosi kokoonpanosta ja viimeisimpänä Robby Fabbri joutui sivuun alavartalovamman vuoksi.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
Coach Lalonde says Robby Fabbri will be out vs. Boston this weekend but fairly optimistic that he will play again this season.

Kuten edellisessä ottelussa nähtiin, myös Boston on haavoitettavissa, mutta tällä hetkellä joukkueiden välinen tasoero on yksinkertaisesti valtava. Pientä virtaa Detroit varmasti sai edellisestä voitosta, mutta viime aikoina vieraiden otteet on ollut surkeita ja myös aikaisemman hyvän jakson aikana voidaan sanoa kiekkojen pomppineen suotuisasti ennemmin kuin että Detroit olisi varsinaisesti pelillisesti dominoinut. Lapulle otetaan kotivoittoa -1,5 tasoituksella.

Kertoimet ottelulleBoston Bruins - Detroit Red Wings11.03.2023