NHL pe 05.11. klo 01:00

Boston Bruins - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suuresta tasoerosta huolimatta maalit vaarassa jäädä vähiin!

Ensi yön NHL-kierroksella Boston Bruins pääsee suursuosikkina isännöimään Detroit Red Wingsiä. Detroitin hyvä alkukausi on nyt kääntynyt tappioputken puolelle ja hyökkäyspäässä voi olla jälleen ongelmia luvassa. Bostonilla on kaikki avaimet selvitä rutiinisuorituksella voittajana, mutta suuresta tasoerosta huolimatta maalijuhlat saattaa jäädä väliin.

Boston on aloittanut kauden voittaen seitsemästä ottelusta neljä. Kaksi kolmesta tappiosta on tullut huippuvireisille Carolina Hurricanesille ja Florida Panthersille. Boston tosin kaatoi Floridan viimeisimmässä ottelussa. Maaliodottamien valossa Boston on aloittanut kauden hyvin. Maalipaikoilla Boston ei ole suuremmin mässäillyt, mutta tasakentällisin puolustuspelaaminen on ollut aivan sarjan parhaimmistoa. Näillä näkymin tolppien välissä aloittaa Jeremy Swayman. Philadelphia Flyersia vastaan Swaymanille tuli heikompi peli, mutta muutoin pienellä otannalla hän on esiintynyt varsin vakuuttavasti.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit pelasi kolme erittäin tasaista ottelua selvästi parempia joukkueita vastaan ja peliesitykset olivat myös kohdillaan, mutta viimeisimmässä ottelussa se kaatui Montreal Canadiensille jo toistamiseen tällä kaudella heikolla esityksellä. Maaliodottamien valossa Detroit on onnistunut luomaan paikkoja kiitettävästi, mutta suuri vastuu on ollut ykköskentällä. Montrealia vastaan Tyler Bertuzzi ja Dylan Larkin olivat sivussa, joka odotetusti sotki pakkaa pahemman kerran. Nyt joukkue saa Bertuzzin takaisin, mutta Larkin on todennäköisesti sivussa. Yksittäisiin poissaoloihin ei kannata liikaa ylireagoida, mutta Detroitin valmiiksi heikkoon keskikaistaan Larkinin poissaolo on paha menetys.

Detroitin otteluissa muutamaan otteeseen maaleja on taottu oikein urakalla, mutta yön otteluun päästään napsimaan maltillinen veto underin puolesta. Tasoero on suuri, mutta edellisiltä kausilta tutut totaaliromahtamiset Detroit on saanut karsittua pois. Bostonin valtavan tulivoiman omaava ykkösketju ei vielä ole saanut maalihanoja kunnolla auki ja toivotaan että sama jatkuu vielä ainakin tulevana yönä. Lapulle valitaan alle 5,5 maalia.