pe 12.11. klo 02:00

Boston Bruins - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pysäyttääkö Bostonin puolustus Edmontonin supertähdet?

Ensi yönä laitetaan tähtikentät vastakkain, kun Boston Bruins pääsee isännöimään edellisessä ottelussa vasta kauden toisen tappion kärsinyttä Edmonton Oilersia. Vieraat on ollut alkukaudesta hurjassa vireessä, mutta myös Boston on esiintynyt etenkin puolustussuuntaan vakuuttavasti ja hyökkäyksen kärkinimet pystyy tekemään vieraiden illasta vaikean.

Boston on kymmenestä ottelusta kerännyt 12 pistettä maalieron ollessa tasan 28-28. Kotona joukkue on toistaiseksi selvinnyt ilman tappioita ja vieraissa tappiot on tullut pääasiassa huippujoukkueita vastaan. Tuloksenteko on odotetusti ollut paljolti David Pastrnakin, Patrice Bergeronin ja Brad Marchandin johtaman ykkösvitjan varassa. Ylivoima on toiminut hyvin, mutta alivoima saattaa joutua ongelmiin Edmontonin lähes joka toisella kerralla onnistuvan ylivoiman kanssa. 5vs5 pelattaessa Boston on ollut sarjan parhaimmistoa etenkin hyvän puolustuspelaamisen vuoksi, mutta maalivahtipeli on edelleen hieman kysymysmerkin alla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Edmontonin hurja alkukausi on pitänyt sisällään Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin johdolla kovaa ilotulitusta ja sitä myöten myös voittoja on tullut jo yhdeksän. Viimeisimpänä se kuitenkin jäi hieman yllättäen Detroit Red Wingsin jalkoihin häviten lukemin 2-4. Tähtikaksikko jäi lopulta melko vähille paikoille ja puolustuspäässä ongelmia oli odotettua enemmän. Edmontonin osalta kysymys kuuluukin kuinka alakerran taso riittää niinä harvoina iltoina, kun viimeistely ei onnistu?

Edmontonin hurja hyökkäyspeli on tehnyt kovaa jälkeä, mutta Boston pystyy tiiviin viisikkopuolustuksen avulla tekemään vieraiden illan erittäin vaikeaksi ja ykköskenttä pystyy laittamaan vieraiden puolustuksen päät pyörälle. Maalintekokilpailuun Boston tuskin haluaa lähteä, joten maalivahtipelin on oltava kohdallaan. Edmontonin dominointi on toistaiseksi ollut paljolti fantastisen ylivoimapelin ansiota, mutta pysymällä poissa boksista Bostonilla on hyvät mahdollisuudet jatkaa puhdasta kotisaldoa. Pelivalinnan osalta päästään ottamaaan pieni veto Bostonin lopulliselle voitolle (ML).

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!