NHL ke 27.04. klo 02:00

Boston Bruins - Florida Panthers

Boston tarjoaa kovan haasteen Floridalle! Vieläkö Florida syttyy voittoputken päätyttyä?

Tulevana yönä NHL:ssä on luvassa iso kattaus loistavia matseja ja yksi näistä herkkupaloista on Boston Bruinsin ja Florida Panthersin välinen taisto. Florida on yksi suurimpia suosikkeja voittamaan mestaruuden, mutta Bostonin kanssa kannattaa olla hereillä. Tulivoiman laajuudessa isännät ei pärjää, mutta sen sijaan vahva puolustus voi tuottaa ongelmia vieraille.

Boston on viiden ottelun heikomman jakson jälkeen päässyt takaisin rytmiin ja nyt edelliset viisi matsia on tuonut neljä voittoa. Kokoonpanorintamalla tilanne näyttää hyvältä ja ennen kaikkea tähtihyökkääjien oleminen kunnossa on Bostonin menestysmahdollisuuksille äärimmäisen tärkeää. Vaikka laajuutta ei Floridan tasolle riitä, löytyy kärkiketjuista tulivoimaa aivan riittävästi. Puolustussuuntaan Boston on tässä taistossa vahvoilla ja maaliodottamien osalta kyseessä on yksi sarjan kovimmista joukkueista puolustamaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Floridassa päätettiin, että kun koneet on saatu käyntiin, miksi niitä suotta pysäyttämään. Kausi on ollut monelta osin valtava menestys ja vielä runkosarjan loppuun joukkue onnistui raapaisemaan kevyen 13 matsin voittoputken. Se kuitenkin tuli edellisessä ottelussa päätöksen, kun Tampa Bay takoi tauluun lukemat 8-4. Tampa Bay vei erikoistilanteet sekä ykkösketjujen taiston selvästi eikä maalilla viisi maalia päästänyt Spencer Knight ollut parhaimmillaan.

Myös rasitus painaa hieman Floridalla, sillä kyseessä on kolmas ottelu neljään päivään ja mitään helppoja matseja ei ole alla. Vaikka Floridaa vastaan pelaaminen ei kovin houkuttelevalta kuulosta, voi voittoputken päättyminen tarjota isommankin ulospuhalluksen ennen pudotuspelejä. Boston tulee tarjoamaan kotiyleisön edessä kovan haasteen ja Uhmapelaajat myös hyppää betsien osalta lopullisen kotivoiton kyytiin!

10 euroa pelirahaa