NHL ti 20.12. klo 02:00

Boston Bruins - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Barkovin ketjun ja Floridan ruuti märkää! Nuijitaanko pantterit tylysti koko NHL:ää dominoivan Bostonin toimesta?

Boston Bruins on raudanluja suorittaja, jonka tasaisuus on NHL:ssä kovinta luokkaa. Pantterilauma on puolestaan viime aikoina ailahdellut rajusti ja sen pelaajatilanne on ihanteellisesta kaukana. Erityisesti maalinteko on tuottanut vieraille suuria haasteita, vaikka maalipaikkoja se on toki pystynyt luomaan. TD Gardenin kivikovaa isäntää vastaan myös maalintekomahdollisuudet lienevät enemmän kortilla, joten viimeistelyn pitäisi olla tehokasta.

Kotijoukkueen tahti on erittäin mallikas. Pelattuna on 30 ottelua, joissa pisteitä on kertynyt maukkaat 50 kappaletta – selvästi eniten itäisessä konferenssissa. Vielä huikeampi suoritus on keskimäärin tehtyjen osumien määrä, kun Bruins on mättänyt keskimäärin noin neljä maalia per matsi koko kauden otannalla. Osumia voisi olla jopa enemmän ja Jim Montgomeryn miehistö luo sekä tasakentällisin että ylivoimalla todella kovaa uhkaa hyökkäyspäässä.

Florida Panthersin otteet viime aikoina ovat olleet melko ristiriitaisia. Sinänsä joukkue pelaa mukavasti, mutta viimeistely on edelleen karvasta kalkkia. Aleksander Barkovin johtama kärkikentällinen luo vahvasti tiloja ja saa paikkoja rakenneltua. Esimerkiksi Matthew Tkachuck voisi tilannemääränsä puolesta johtaa koko sarjan pistepörssiä, mutta tehokkuus on kaukana tarunhohtoisen eliitistä. Oikeastaan Tkachuckin meininki kuvastaa suhteellisen hyvin koko joukkueen tekemistä tällä hetkellä.

Nyt Panthersilla on vastassa kenties koko syyskauden vahvin kollektiivi ja lähtökohdat ovat haastavat. Sairastuvalla on pientä kuhinaa kaiken muun hyvän lisäksi, kun sivussa lienevät Anton Duclairin ja Patrick Hörnqvistin lisäksi puolustaja Radko Gudas sekä hyökkääjät Anton Lundell, Chris Tierney ja Colin White. Boston Bruins pääsee tiistaiyön otteluun täysin terveenä ja kotivoitto (1×2) on Uhmapelaajien valinta kupongille.

Betsaa Bostonille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Bruins-miehistölle (1×2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Boston Bruins” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.