NHL la 22.10. klo 20:00

Boston Bruins - Minnesota Wild

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä on NHL-kauden alun kovin pettymys! Suoltaako Boston urakalla kiekkoa imurikaksikon joukkueen nuottaan?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka lunastat mahdollisten betsivoittojen lisäksi 25€ ilmaisvedon, kun Bruins tykittää taululle kauden neljännen kotivoittonsa

Boston Bruins isännöi lauantai-illan prime timen matsissa Minnesota Wildia, jonka painajaismainen alkukausi oli lähellä saada jatkoa jopa sen edellisessä ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Neljässä ensimmäisessä ottelussaan joukkue on päästänyt käsittämättömät 23 maalia ja vieläpä melko tasaisella jakaumalla – näillä numeroilla ei sinänsä yllätä, että vierailija on yhtä lukuun ottamatta kaikki ottelunsa hävinnyt.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Minnesota Wildin ulospuhallus on ollut tarunhohtoisen uuden kauden alkumetreillä karmaisevaa katseltavaa. 3–7-, 6–7- ja 3–6-tappiot New York Rangersia, Los Angelesia sekä Coloradoa vastaan muistuttivat jälleen kerran, että otteluita on melko vaikeaa voittaa, jos imuroi tenniserän voittoon riittävän määrän osumia omiin. Wild aloitti sesonkinsa neljällä kotikamppailulla, joten seuraavana on tiedossa peräti viiden kamppailun reissuputki. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa sujumaan tai Dean Evason saa pakata fläppitaulunsa ja lähteä.

Maalivahtiosasto on epäonnistunut melko pahasti – Marc-Andre Fleuryn imuroitua kahdessa ensimmäisessä matsissa 14 maalia selkänsä taakse oli Ottawa Senators -hylkiön Filip Gustavssonin vuoro yrittää. Lopputulos oli kuitenkin vielä surkeampi, vaikka sen ei edes pitänyt olla mahdollista. Kokenut kanadalainen palasi nyyttiin edellisessä kamppailussa perjantain vastaisena yönä, kun Wild nappasi 4–3-jatkoaikavoitolla ensimmäiset pisteensä Canucksin kustannuksella. Iso kuva on kuitenkin vahvasti miinusmerkkinen ja puolustuksesta saattavat yhä olla sivussa Jon Merrill sekä Dakota Mermis, jotka voisivat tuoda sille osastolle kaivattua syvyyttä.

Tuloksellisesti Bruinsin lähtö kauteen on ollut jotakuinkin vastakohta Minnesotalle. Viidessä ottelussa on tullut vain yksi tappio, eikä kolmessa kotiottelussa TD Gardenilla ole vastustajista ollut voittajiksi. Edellinen matsi Anaheimia vastaan meni Bostonilla lähinnä maalipaikkoja tuhlallessa, mutta lopulta esitys riitti 2–1-jatkoaikavoittoon. Wildin verkko on pölissyt alkukaudella lohduttoman kovalla tahdilla ja isännän taitotaso tiedetään. Vaikka Brad Marchand ja Charlie McAvoy ovat edelleen sivussa, kovaa seppää on jalkeilla. Tässä matsissa markkina on päättänyt luottaa todella vahvasti odottamaan ja vetäissyt tasabookin kehiin. Uhmapelaajille maistuu betsinä kotivoitto kovalla palautuksella (1×2).

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ vahvasti kotonaan aloittaneelle Bruinsille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Boston” sisään talletuksellasi.
4. Jos betsi osuu, saat 58,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.