NHL ke 05.01. klo 02:00

Boston Bruins - New Jersey Devils

Hakeeko piristynyt Devils yhden kovan päänahan lisää Bostonin vieraana?

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä on jälleen tukku loistavia NHL-matseja tarjolla. New Jersey Devils on saanut alle muutaman itseluottamusta nostattavan voiton ja nyt matka jatkuu Boston Bruinsin vieraaksi. Boston on kotona selvä ennakkosuosikki, mutta Devilsiltä voidaan odottaa kertoimia kovempaa vastusta.

Boston lähti tauolle kahdella peräkkäisellä tappiolla, mutta paluu kaukaloon tiesi myös paluuta takaisin voittokantaa. Ensin Buffalo kaatui kotona ja perään Detroit vieraissa. Molemmissa otteluissa Boston oli odotetusti hallitseva osapuoli ja etenkin Detroitia vastaan alakerta oli totuttuun tapaan vahva. Lisäksi tehoja saatiin kaivettua myös kärjen takaa, mikä ei aina ole ollut itsestäänselvyys. Hyökkäyksen suhteen ero Devilsiin jää pieneksi tasakentällisin, mutta ylivoimalla Bostonin kuviot on piirretty paremmin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sama tarina pätee myös vieraisiin – tauko teki hyvää ja peräti kuuden ottelun mittainen tappioputki on nyt kääntynyt kolmen ottelun voittoputkeksi. Buffalo kaatui myös Devilsin toimesta ja sen lisäksi Edmontonia sekä Washingtonia vastaan pisteet tarttui matkaan tasaisten vääntöjen jälkeen. Hyökkäyksen osalta pelihuumori on kohdallaan, mutta fakta on, että pidemmälle katsottaessa alakerran on otettava suuri harppaus eteenpäin. Siinä missä Boston on päästänyt edellisten kymmenen matsin otannalla 22 maalia omiin, on vieraiden lukema peräti 37.

Bostonin tavoin Washington pystyy puolustamaan tiiviisti, joten edellinen voitto antoi varmasti Devilsille hieman esimakua siitä, mitä on jälleen luvassa. Boston on tasakentällisin aivan sarjan parhaimmistoa alaspäin, mutta tässä kohtaa päälle kolmen kertoimet lopulliselle vierasvoitolle pakottaa hyppäämään paholaisten kyytiin. Kokoonpanojen osalta puolustaja Dougie Hamiltonin mahdollinen poissaolo olisi kova kolaus vieraiden alakertaan, mutta siitä huolimatta vedot isketään sisään jännäripanoksella.

10 euroa pelirahaa