NHL la 16.04. klo 19:30

Boston Bruins - Pittsburgh Penguins

Boston ja Pittsburgh tarjoaa jännitysnäytelmän, jossa puolustuspeli tulee olemaan isossa roolissa!

Lauantaina päästään jälleen nauttimaan maailman parasta jääkiekkoa aina alkuillasta lähtien. Alkuun tarjolla on äärimmäisen mielenkiintoinen matsi, kun vastakkain on kaksi kovatasoista jengiä, jotka molemmat on kontannut viime aikoina. Kyseessä on siis Boston Bruinsin ja Pittsburgh Penguinsin välinen taisto. Pittsburghilla vaisu jakso on kestänyt pidempään, mutta vieraat on hiljalleen palaamassa raiteilleen.

Poissaolot rokottaa hieman molemmissa leireissä. Bostonilta sivussa on näillä näkymin ainakin maalitykki David Pastrnak, puolustuksesta Hampus Lindholm ja maalivahti Linus Ullmark. Vierailta sivussa ovat ainakin hyökkääjä Evgeni Malkin ja maalivahti Tristan Jarry. Ennen kaikkea Pastrnakin poissaolo on iso kolaus Bostonille, mutta myös Malkin heikentää hyökkäystä vieraiden osalta ja Jarry on kantanut selvästi ykkösvahdin viittaa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Bostonilla vahva vire toi mukanaan heikomman jakson – viimeisistä viidestä ottelusta se on voittanut ainoastaan yhden ja esimerkiksi tappioita Detroitia ja Ottawaa vastaan voidaan pitää isoina pettymyksinä. Vieraiden vaikea jakso on kestänyt pidempään, mutta neljän ottelun tappioputki on vihdoin kääntynyt ja nyt alla on kolme ottelua, joista pisteitä on kertynyt viisi. Kyseiset tappiot ei tosin suurta huolta herätä, sillä vastustajat oli kovaa tasoa.

Voittajan osalta kertoimet ei niinkään houkuttele, mutta puolestaan alle 6,0 maalia varsinaisella peliajalla kelpaa lapulle. Kaksikko on monelta osin äärimmäisen tasainen ja esimerkiksi maaliodottamien osalta kumpikin kuuluu aivan sarjan kärkipäähän. Molemmat joukkueet pystyy ennen kaikkea puolustamaan 5vs5 pelattaessa erittäin tiiviisti. Toki myös hyökkäyspäässä taitoa löytyy, mutta Pastrnakin ja Malkinin poissaolot vie ison osan tulivoimasta. Ottelusta sopii odottaa erittäin kovatasoista vääntöä, jossa ilmaisia maalipaikkoja ei ole jaossa. Jarryn poissaolosta johtuen otetaan panoksesta napsu pois.

10 euroa pelirahaa