NHL ke 09.02. klo 02:00

Boston Bruins - Pittsburgh Penguins

Bostonin ja Pittsburghin välille odotettavissa kovaa vääntöä ja vähän maaleja!

Fantasista kiekkoa on jälleen luvassa tulevana yönä, kun Boston Bruins saa vieraaksi Pittsburgh Penguinsin. Kovaa ja tasaista vääntöä voidaan odottaa, mutta vieraiden epäonneksi 12 otteluun 5+8 tehot iskenyt Evgeni Malkin on sivussa yläkerrasta. Materiaalin laajuutta on nähty aikaisemminkin tällä kaudella, mutta pientä miinusta on annettava. Vahva alakerta löytyy molemmista päädyistä, joten maaleilla tuskin juhlitaan.

Joukkueet ei aivan kärjestä löydy sarjataulukossa, mutta pelilliset otteet on molemmilla ollut sarjan eliittiä maaliodottamien osalta. Pittsburgh on ollut ylöspäin tuotteliaampi, kun Boston puolestaan on menestynyt äärimmäisen vahvalla puolustamisella – etenkin tasakentällisin. Paremmalla maalivahtipelillä Bostonin päästetyt maalit voisi olla jopa vieläkin alempana. Vieraiden maalilla Tristan Jarry on ollut vahva tukipilari.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Pittsburghin tulokset ennen pientä taukoa oli siinä mielessä erittäin vahvoja, että viimeisissä 10 ottelussa se on jäänyt pisteittä vain kerran, mutta kuitenkin edelliset neljä matsia päättyi tappioon. Bostonilla taso on ollut pitkälti tasaisen korkealla, mutta luonnollisesti muutama ohipeli mahtuu mukaan. Kyseisillä kerroilla kun Boston on pudonnut kyydistä, on ryöpytys ollut melkoista – toiseksi viimeisessä ottelussa Dallas murjoi Bostonin lukemin 6-1 ja tovi taaksepäin Carolina ryösti pisteet lukemin 7-1.

Vaikka joukkueet ei Floridan tai Coloradon tasoisia tykistöjä ole, on vahvan viisikkopelin myötä varmasti laadukas taisto tarjolla. Molempien joukkueiden ykkösnyrkit on äärimmäisen laadukkaita, mutta kummankin joukkueen tarkoituksena on varmastikin nimenomaan iskeä kovaa kiinni vastustajan kärkinimiin. Ja kuten vähäiset päästetyt maalit kertoo, on siinä usein onnistuttu hyvin. Alle 5,5 maalia on ehdottomasti napattava pois kuleksimasta. Korkeaa kerrointa himoitsevat voi tarkastella, josko tasapelille löytyy maistuvia tarjouksia.

10 euroa pelirahaa