NHL ma 02.01. klo 21:00

Boston Bruins - Pittsburgh Penguins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL:n talviklassikko ilmaiseksi kotisohville Suomessa! Pyyhkiikö supervireinen Boston Bruins lattiaa Pittsburghilla?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon betsaamalla supervireiselle Boston Bruinsille talviklassikossa.

NHL:ssä pelataan maanantaina parhaaseen katseluaikaan mehevä talviklassikko, jossa supervireeseen päässyt Boston Bruins kohtaa ailahtelevan, mutta tuttujen tähtipelaajien ryydittämän Pittsburgh Penguinsin. Yle televisioi Suomessa matsin ilmaiseksi ja se on katsottavissa myös Areenassa, joten tätä herkkua on tarjolla kaikille! Sen kunniaksi kelpaa läväyttää myös betsit sisään ja Uhmapelaajilla on selvä peli-idea.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pittsburgh Penguinsilla on joitakin poissaolohuolia, kun sivussa talviklassikossa lienevät ainakin Jeff Petry, Chad Ruhwedel, Kris Letang sekä Josh Archibald. Alakerta joutuu Boston Bruinsin myllyssä koville, sillä peräti kolme kärkikuusikon puolustajaa on telakalla. Tämä on tietysti hieno näyttöpaikka tulevaisuuden nimille, kuten pääasiassa Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin puolella AHL:ssä operoineille Ty Smithille sekä Mark Friedmanille.

Kolikon kääntöpuolena reilusti kiekollista taitoa puuttuu esimerkiksi Letangin myötä, joka on edelleen Penguinsin alakerran selkeä isäntä ja erityisesti ylivoimalla tärkeässä roolissa. Sanokaa mitä haluatte, mutta nimi Jan Rutta kärkipuolustajaparissa ei herätä erityisemmin luottamusta. Toki tšekkiläinen NHL-puolustusten sekatyömies on paljon pahimmista ajoistaan parantanut, mutta onko Brandon Dumoulin kuitenkaan riittävä tukipilari vierelle? Esimerkiksi Tampa Bay Lightningissa parhaat suoritukset tulivat Victor Hedmanin siivellä.

Boston Bruins

@NHLBruins
See you tomorrow. 😃

Boston lähtee talviklassikkoon kymmenen ottelun pisteputkessa, jonka aikana se on esimerkiksi pitänyt New Jersey Devilsiä pilkkanaan kahdesti vieraissa. Tällä hetkellä Jim Montgomeryn miehistö on yksi kovavireisimmistä koko sarjassa ja ainoa kysymysmerkki ennen talviklassikkoa on täytehyökkääjän Tomas Nosekin pelikunto.

Kärkikori on Bruinsilla täydessä kunnossa ja huippuvireessä. Penguinsin repaleiselle ja verrattain selvästi heikommalle puolustukselle saattaa olla erittäin hikinen iltapuhde luvassa. Pelivalinnaksi otetaan tietysti Boston Bruinsin voitto – olisi pieni ihme, jos Penguins suoriutuisi edes siedettävin numeroin.

Betsaa Bruinsia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Boston Bruins), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Boston Bruins” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.