NHL ma 23.01. klo 02:00

Boston Bruins - San Jose Sharks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sharks on rättiväsynyt! Pystyvätkö edes sensaatioyksilöt kampeamaan sitä tästä suosta?

Boston Bruins lähtee maanantain vastaisen yön kotiotteluunsa järkälemäisenä suosikkina. Joukkue väänsi edellisen ottelunsa perjantain vastaisena yönä. Tuleva vastustaja San Jose Sharks ei paljon saa huilia, kun se vetää toista pelipäivää putkeen. Viime yönä hailauma otti tukkaan jopa surkealta Columbus Blue Jacketsilta, joten vieraskiertue ei ainakaan käynnistynyt riemunkiljahdusten saattelemana.

San Jose Sharks on ajoittain väläytellyt ja erityisesti yksilötasolla joukkueessa on onnistujia, kuten vaikkapa erinomaista kautta pitkästä aikaa pelaava Erik Karlsson sekä sveitsiläistykki Timo Meier. Tällä hektellä joukkueen meininki on kuitenkin ala-arvoisella tasolla eikä otanta edes ole kovin lyhyt. Kun katsotaan haimiehistön suorituksia 16 ottelun otannalla, joukkue on kyennyt voittamaan ainostaan kolmesti. Nyt vastassa on yksi sarjan kovimmista ja vahvavireisimmistä joukkueista. Kantavatko yksilöt mihinkään Bruins-kollektiivia vastaan?

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Boston Bruins

@NHLBruins
🎥 Coach Montgomery on Brandon Carlo, who returned to #NHLBruins practice on Saturday at Warrior Ice Arena: "We expect him to be available tomorrow. We'll see how he feels after today's skate."

Jim Montgomeryn luotsaama Boston metsästää jo viidettä perättäistä voittoaan ja se on saanut parin päivän huilin edellisen kamppailun jälkeen. Hiljattain keltamustapaidat ovat hakeneet vahvat kotivoitot Toronto Maple Leafsin sekä Philadelphia Flyersin kustannuksella sekä reissupisteet otteluista New York Islandersia sekä Rangersia vastaan. Pelaajatilanne on isäntien osalta hyvä – Jake DeBrusk sekä Tomas Nosek ovat toistaiseksi ainoat merkittävät poissaolijat.

Vedonlyönnillisesti kotijoukkueen kautta ei saada kovin mielekkäitä vetoja aikaiseksi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että vierailija on todella saanut pari päivää isäntiä vähemmän lepoaikaa ja joutunut vielä sen lisäksi matkustushommiin. Kapeahkolla materiaalilla erityisesti kärjen osalta suhteessa isäntiin operoiva Sharks on pakostikin väsynyt. Hurjia pörssejä mättävien yksilöiden kanssa isännän on kuitenkin syytä olla tarkkana ja erikoistilanteet ovat haimiehistölle etsikkoaikoja – maaleitta se tuskin jää. Betsivalinnaksi maistuu yli 6,5 maalia kohde, jolle saadaan mainio kerroin.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Ottelussa yli 6,5 maalia), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ottelussa yli 6,5 maalia” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.