NHL ke 13.04. klo 02:00

Boston Bruins - St. Louis Blues

Jatkuuko St. Louisin voittokulku ilman tähtiään rämpivää Bruinsia vastaan?

St. Louis Blues on huikeassa viiden ottelun voittoputkessa. Kahdeksan kamppailun otannalla ainoastaan kertaalleen hävinnyt vierailija haastaa nyt Boston Bruinsin, joka joutunee jälleen kerran askiin ilman yhtä suurimmista tähdistään. Bruins hävisi edellisessä ottelussaan Washington Capitalsille ja huippuvireen löytänytt Bluesia vastaan lisää lunta tupaan saattaa olla tulossa.

Boston Bruinsilla on ollut viime aikoina huono tuuri loukkaantumisten ja poissaolojen kanssa. Anaheim Ducksista hankittu puolustaja Hampus Lindholm ehti pelata vain seitsemässä ottelussa ennen kuin putosi sivuun. Toisaalta vielä suurempi menetys on hiljattain ollut David Pastrnakin loukkaantuminen, joka vaikuttaisi aiheuttavan hieman arvioitua pidempikestoisen poissaolon. Tšekkitähden jäätyä sivuun Boston on hävinnyt kolmessa kamppailussa Detroitille sekä Washingtonille ja tehnyt ainoastaan seitsemän maalia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

On selvää, että Bruins ei pääse helpolla myöskään huippuvireistä nuottilaumaa vastaan. St. Louis Blues on viiden ottelun voittoputkensa aikana kaatanut esimerkiksi Calgary Flamesin, Minnesota Wildin ja viimeisimpänä New York Islandersin murskanumeroin 6–1. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on toiminut, vastuunkantajia löytyy laajalla rintamalla ja maalivahtiosastolla sekä Ville Husso että Jordan Binnington ovat vakuuttaneet.

Pelivalinnaksi tähän matsiin otetaan vieraiden lopullinen voitto. Bruins ei ole vakuuttanut viime aikoina, minkä lisäksi parin tähtipelaajan puuttuminen vaikuttaa liikaa. Toisaalta vierailla on erinomainen draivi päällä ja tunnelma katossa, joten pisteiden lähteminen TD Gardenilta nuottinuttujen mukaan ei jaksaisi yllättää.

10 euroa pelirahaa