ke 01.05. klo 02:00

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjan katkolla – Bostonin pelit jatkuu ja turhautunut Toronto lähtee kesälomalle!

Boston Bruinsin sekä Toronto Maple Leafsin välinen ottelusarja on ensimmäistä kertaa katkolla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Toronton pudotuspelitaival ei näytä tänäkään keväänä tuovan toivottua tulosta ja nyt sen pitäisi voittaa kolmesti peräkkäin edetäkseen toiselle kierrokselle. Bostonilla puolestaan tilanne on loistava ja todennäköisyydet on sen puolella, että jatkopaikka irtoaa jo tulevana yönä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi depobonari sekä 20€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Toronto lähti pelaamaan kotiotteluitaan hyvistä asetelmista, sillä se onnistui nappaamaan vierasryöstön sarjan toisesta matsista. Boston sen sijaan ei mennyt paniikkiin, vaan se vastasi kahdella vierasvoitolla ja Toronton tähdet on jätetty täysin pimentoon. Boston on toistaiseksi vienyt erikoistilannepelaamista mielin määrin ylivoiman toimiessa hurjalla 46% tehokkuudella ja vastaavasti Toronto on onnistunut ylivoimalla vain kerran.

Boston Bruins

@NHLBruins
Shorty King 🤝 Playoff Goal King 👑

Joukkueen sisällä on ollut selviä turhautumisen merkkejä näkyvissä eikä tällä hetkellä mikään tahdo onnistua vierailla. Sarjan ensimmäiset ottelut sivussa ollut tähtihyökkääjä William Nylander saatiin vihdoin kokoonpanoon, mutta vastaavasti Auston Matthews ei pystynyt pelaamaan neljättä ottelua loppuun. Lisäksi valmennuksella on kova päätös edessä – laitetaanko maalille suuren vastuun kantanut Ilya Samsonov, vai neljännen ottelun päätöserän pelannut Joseph Woll?

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
Frustration appeared to boil over on the Leafs bench Saturday night, with Toronto staring down a 3-1 series deficit 😳

What’s gone wrong in the first round for the Leafs?

Tässä kohtaa katseet on käännettävä Bostonin suuntaan suoran voiton(1×2) muodossa. Kaksi kotitappiota oli Torontolle anteeksiantamaton suoritus eikä vieraat ole pystynyt voittamaan taistoja maalivahtipelissä tai erikoistilanteissa. Sen lisäksi kovimpien tähtien puolikuntoisuus on iso miinus – Nylanderin on vaikea odottaa olevan vielä aivan 100% kunnossa ja samaa voidaan sanoa Matthewsista, mikäli hän edes on pelikuntoinen.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto 1×2 – Boston Bruins haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.