ti 23.04. klo 02:00

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyytyykö Toronto hurja hyökkäyspeli pahimmalla mahdollisella hetkellä, vai saako tähdet vihdoin maalihanat auki?

Maanantain ja tiistain välisenä yönä on luvassa Boston Bruinsin sekä Toronto Maple Leafsin välinen toinen kohtaaminen. Sarja sai räväkän alun, kun Boston kuritti vieraita lukemin 5-1 ja heti alkuun Toronton puolelta nousi esiin valtavia kysymysmerkkejä. Kahdessa jälkimmäisessä erässä Toronto sai ison kasan laukauksia kohti maalia, mutta edes 69 maalia runkosarjassa iskenyt Auston Matthews ei saanut kiekkoa ohi Jeremy Swaymanin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Boston sai terävän startin, kun ensimmäistä pudotuspeliään pelannut John Beecher vei isännät johtoon parin minuutin pelaamisen jälkeen. Ennen kaikkea toinen erä oli Bostonille juhlaa, kun ensin Brandon Carlo lisäsi johtoa ja myöhemmin Jake DeBrusk onnistui kahdesti ylivoimalla. Toronto sai pientä kiriä kolmannessa erässä, mutta Bostonin kannalta voitto ei ollut missään vaiheessa uhattuna ja lopulta Trent Frederic sinetöi tyhjiin lukemiksi 5-1.

Boston Bruins

@NHLBruins
A CARLO CLAPPER 🚀

Ensimmäisen matsin suurin pointti oli se, että maalivahtipelissä ero on valtava Bostonin eduksi. Tämä toki tiedettiin jo sarjaan lähdettäessä, mutta jatkoa ajatellen tilanne on mielenkiintoinen. Bostonilla nimittäin on vielä tarvittaessa varaa vaihtaa Linus Ullmark tolppien väliin, joka olisi Toronton paidassa selvä ykkösvaihtoehto. Pelkästään Ilya Samsonovin harteille tappiota ei voi laittaa, mutta nähtäväksi jää vieläkö Samsonoviin luotetaan, vai isketäänkö Joseph Woll maalille.

Barstool Sports

@barstoolsports
Auston Matthews will be seeing this in his nightmares all night @spittinchiclets

Toiseen kamppailuun lähdetään hakemaan vedot overin kautta ja lapulle otetaan yli 5,5 maalia. Bostonin kuumaa maalivahtia vastaan pelaamisessa on toki riskinsä, mutta vaikka Toronto ei ensimmäisessä matsissa maaleilla juhlinut, sai se paikkoja luotua hyvällä tahdilla. Vastaavasti Boston sai maalihanat kunnolla auki eikä edes maalitykki David Pastrnakin tarvinnut vielä osallistua. Panoksen kanssa otetaan hieman rauhallisemmin siltä varalta, että tähtihyökkääjä William Nylander on yhä sivussa vierailta.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.