NHL ke 30.03. klo 02:00

Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

Boston jatkaa voittoputkea ailahtelevan Toronton kustannuksella!

Ensi yönä NHL tarjoaa useamman tasokkaan ottelun, joista yksi nähdään Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välillä. Boston on tällä hetkellä loistavassa vireessä ja Uhmapelaajien papereissa varsin selvä suosikki voittajaksi. Molemmat joukkueet ovat koko kauden osalta maaliodottamien suhteen aivan sarjan parhaimmistoa – Torontolla etu löytyy hyökkäyspäästä, kun puolestaan Bostonin puolustuspelaaminen on rautaa.

Boston on tulikuuma. Viimeisistä 10 ottelusta se on voittanut kahdeksan ja se jäi täysin pisteittä ainoastaan Minnesota Wildin vieraana. Patrice Bergeron oli hetken sivussa, mutta se ei joukkueen menoa hidastanut. Erik Haulan, David Pastrnakin ja Taylor Hallin muodostama kakkosketju on tehnyt tuhoisaa jälkeä ja edellisessä ottelussa myös Bergeron palasi takaisin kokoonpanoon – New York Islandersista ei ollut vastusta ja Boston vei ottelun lukemin 6-3.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Toronto on tällä hetkellä sekavassa tilassa, sillä hyvän ja huonon matsin ero on valtava. Viimeisissä kahdeksassa ottelussa voitot on jakautunut puoliksi. Voitot on tullut kotona Dallasia, Carolinaa, New Jerseytä ja Floridaa vastaan, mutta niin sanotuissa helpoissa matseissa tulee takkiin. Viimeisistä neljästä tappiosta ensimmäinen tuli Arizonaa vastaan kotona, jonka jälkeen vieraissa Toronto hävisi Buffalolle, Nashvillelle ja Montrealille. Auston Matthewsin johdolla hyökkäys rullaa hyvin, mutta puolustussuuntaan ja ennen kaikkea maalivahtiosastolla otteet ailahtelee. Jake Muzzinin ja Rasmus Sandinin poissolot puolustuksesta ei helpota tilannetta.

Lapulle poimitaan Bostonin loppullinen voitto (ML). Vaikka hyökkäyspäässä Torontolle on etu annettava, pystyy Bostonin kaksi kärkiketjua takomaan tulosta enemmän kuin tarpeeksi. Boston on 5vs5 pelattaessa päästänyt sarjan vähiten maaliodottamaa ottelua kohden, joten tehojen lisäksi se pystyy myös tekemään Toronto maalipaikoille pääsemisen erittäin vaikeaksi. Myös pieni lepoetu menee isäntien suuntaan, jolla on pari päivää huilia takana, kun puolestaan Torontolle ottelu on kolmas neljään päivään.

10 euroa pelirahaa