NHL la 11.02. klo 22:30

Boston Bruins - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Boston ja Washington palaa askiin – pääseekö tähtisikermä heti takaisin rytmiin, vai onnistuuko Washington yllättämään?

NHL:ssä on lauantaina tarjolla useita herkullisia matseja, mutta yksi kovimmista käydään fantastisen kauden pelanneen Boston Bruinsin isännöidessä Washington Capitalsia. Molemmille joukkueille ottelu on vasta ensimmäinen All Star -tauon jälkeen, joten mukavasti huilia on saatu molemmissa leireissä. Boston on ollut tällä kaudella varsinkin kotiyleisön edessä murhaava, mutta ei Washington mikään hupijengi ole.

Boston on takonut järisyttävää tulosta vahvojen pelillisten otteiden, kuin myös loistavien yksilösuoritusten avulla. Esimerkiksi David Pastrnak löytyy pistepörssin sijalta 4. ja tehtyjä maaleja on enemmän vain Edmontonin Connor McDavidilla. Myös maalilla Linus Ullmark on noussut aivan sarjan eliittiin. Hieman ennen taukoa Boston joutui sille harvinaiseen tapaan antautumaan peräti kolmesti peräkkäin, mutta jokaisen matsin se pelasi vieraissa ja vastassa oli Tampa Bay, Florida ja Carolina.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

y - Boston Bruins

@NHLBruins
🎥 Patrice Bergeron on the upcoming stretch run: "Keep building the chemistry but also the work ethic and resilience we’ve built over the course of the year...it’s staying the course and being ready to face whatever comes our way down the stretch."

Vieraat ei Bostonin tavoin häikäise, mutta pelillisesti Washington on pystynyt myös esiintymään kelvollisesti ja maalilla varsinkin Darcy Kuemper on hoitanut tonttinsa hyvin. Washingtonin ongelmana on tietyllä tapaa se, että Alexander Ovechkinin maalien metsästyksen taustalla kovinkaan moni muu pelaaja ei ole päässyt hyökkäyssuuntaan loistamaan. Ovechkinilla on tällä kaudella kasassa jo 32 täysosumaa, mutta seuraavana listalla on Marcus Johansson, jolla tehtyjä maaleja on vasta 13.

Washington Capitals

@Capitals
Break's over.

#ALLCAPS | @Ticketmaster

Bostonia vastaan pelaaminen harvemmin kuulostaa houkuttelevalta idealta, mutta nyt Washingtonin lopulliselle voitolle on tarjolla sen tason kertoimia, että niistä otetaan ehdottomasti koppi. Boston on huikeista suorituksista huolimatta myös ylisuorittanut ja nyt lisäksi molemmilla joukkueilla on alla hieman pidempi tauko, joten voi hyvinkin olla, että Bostonillakin vie hieman aikaa saada koneet taas käyntiin.