NHL su 17.10. klo 02:00

Boston Bruins - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Boston ykkösketjunsa varassa – kantaako Dallasin leveys voittoon?

Boston Bruins avaa ensi yönä NHL-kautensa Dallas Starsia vastaan. Dallas puolestaan on pelannut jo yhden ottelun, josta lopputuloksena oli jatkoaikavoitto New York Rangersista. Pidämme Dallasia ottelussa lievänä ennakkosuosikkina. Tähän asetelmaan nähden vierasvoitolle on tarjolla herkullista kerrointa. Niinpä pelivalintamme on Dallasin voitto.

Bostonin harjoituskausi oli vaikea. Joukkue hävisi kuudesta ottelustaan neljä. Viime kaudesta Bruins onkin kokenut isoja muutoksia. Maalivahti Tuukka Rask on edelleen loukkaantuneena ja ilman sopimusta. Hänet korvattiin Linus Ullmarkilla, joka suoriutui vahvasti Buffalossa, mutta Bostonissa hänellä on uudenlaiset menestyspaineet. Isoin menetys Bostonille oli kuitenkin David Krejcin lähtö. Kokenut kakkossentteri siirtyi lähelle perhettään Tshekin pääsarjaan. Nyt Bostonilla on vain yksi NHL-mitat täyttävä keskushyökkääjä, Patrice Bergeron, ja hänkin alkaa olla jo iäkäs.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Dallas puolestaan vahvistui Ryan Suterilla sekä monilla sairastuvalta palanneilla hyökkääjillä. Kauden avausottelustaan Stars suoriutui vahvasti, ja pelikokemus on tässä vaiheessa kautta kultaakin kalliimpaa. Dallasin joukkueella on jo yhteisiä kokemuksia ja kehitystyö on alkanut, kun taas Boston lähtee otteluun tyhjän päältä. Paperillakaan emme pidä Dallasia heikompana. Bostonilla on vahvempi ykkösketju, mutta Dallasin pakisto on vahvempi ja hyökkäyksestä löytyy paljon enemmän leveyttä.

Bostonilla on puolellaan kotietu ja viime kauden perusteella myös joukkueen maalivahtipeli on paremmalla tasolla. Muuten mittarit kääntyvät Dallasin eduksi. Kun kerroinkin on kohdillaan, ruksitamme mieluusti vetolapulle kakkosen Dallasin vierasvoitolle.