su 24.01. klo 02:00

Boston Bruins - Philadelphia Flyers

Boston ja Philly toistamiseen tukkanuottasilla!

Boston Bruins ja Philadelphia Flyers kohtaavat sunnuntain vastaisena yönä toistamiseen. Edellinen ottelu meni rankkareille asti ja lopulta Boston vei ottelun nimiinsä. Maalikuivuudesta Boston on kärsinyt koko alkukauden ja Flyersia vastaankin hanat aukesivat vasta kolmannessa erässä, vaikka laukaukset Bruins vei tyylipuhtaasti. Silti Bruinsin voitto vaati jatkoajallakin kovia torjuntoja Tuukka Raskilta.

Flyersia vastaan onkin lauottu alkukauden runsaasti, vaikka joukkue on hyvin pärjännytkin. Lisäksi Philadelphian ylivoima on toiminut oleellisesti alivoimaa paremmin. Myös Boston on ollut ylivoimalla hyvä, mutta sillä myös alivoima on toiminut mallikkaasti. Bruins pistänee tähän otteluun maaliin Jaroslav Halakin, kun Philly puolestaan luottaa todennäköisesti Carter Hartiin.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Molemmilta joukkueilta puuttuu tärkeä palanen joukkueesta, kun Bruinsin David Pastrnak ei ole aivan vielä pelikunnossa ja Flyersin Sean Couturier loukkaantui. Flyers saa takalinjoilleen Shayne Gostisbeheren, mutta peli- ja treenituntuman puute koronan jälkeen ei anna aihetta odottaa ihmeitä.

Bruins lähtee otteluun suosikkina, mutta Flyersin kertoimissa on ohuelti ilmaa ja järkibetsari tarttuu niihin. Veto on dnb, joten tasapelin toteutuessa panos palautetaan.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>