Brasilian Serie A su 26.06. klo 22:00

Botafogo - Fluminense

Tarjoillaanko Rion derbyssä jälleen kerran maalirikasta futista? Overin kerroin on tapissa!

Sarjanousija Botafogo on ollut liekeissä viime aikoina, kun se on kaatanut perättäisillä kierroksilla sekä São Paulon että Internacionalin. Joukkue on ponnahtanut kertaheitolla häntäpäästä keskikastiin – pistekeskiarvolla jopa kuuden parhaan joukkoon. Rion derby on aina klassikkokamppailu ja tässäkin matsissa on oma lisämausteensa sen muodossa. Fluminense on niin ikään vahvassa formissa, eikä isäntä helpolla pääse.

Loukkaantumistilanteestaan huolimatta Botafogo on ottanut viime aikoina todella isoja päänahkoja kaatamalla ensin kotonaan nollapelillä São Paulon ja sittemmin vieraissa upean taistelun päätteeksi Internacionalin maalein 2–3. Etenkin hyökkäyspäässä tulivoimaa on alkanut löytyä, kun kuusi maalia sarjassa mättäneen Erisonin lisäksi muutkin pelaajat ovat olleet maalipaikoissa liekeissä. Vinicius Lopes sekä puolustaja Hugo iskivät kauden avausosumansa edellisessä matsissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Fluminense on tulivoimainen joukkue, joka on viimeisimmillä kierroksilla löytänyt myös tarpeeksi murtautumismalleja maalintekoon – vahvan pallollisen hallintansa tueksi. Isäntä on kuitenkin erinomainen tilanteenvaihdoissa, eikä Rion derbystä tälläkään kertaa viihdettä puutu. Botafogo on löytänyt hämmästyttävän hyvin paikkaajia pitkälle loukkaantumislistalleen, vaikka sen materiaali on selvästikin heikompi esimerkiksi Fluminenseen verrattuna.

Pelivalinnaksi hekumalliseen paikallistaisteluun maistuu parhaiten, että maaleja syntyy vähintään kolme (yli 2,5). Avaa tästä pelitili Sportazalle ja tsekkaa parhaat kertoimet Brasilian Serie A:han! Saat myös 100% talletusbonuksen sekä muita huipputarjouksia esimerkiksi futikseen.

10 euroa pelirahaa