Konferenssiliiga ke 20.07. klo 20:00

Botev Plovdiv - APOEL

Onko APOEL liikaa surkeasti kautensa aloittaneelle bulgarialaisjoukkueelle?

Botev Plovdiv on avannut kautensa Bulgarian pääsarjassa juuri alkaneella kaudella todella kehnosti, kun se on hävinnyt molemmat ottelunsa. APOEL puolestaan on valmistautunut Konferenssiliigan karsintoihin pelaamalla heinäkuussa kolme harjoitusottelua – joukkueen pelituntuma on pieni arvoitus, mutta paperilla vierailija on joukkueista vahvempi. Isäntien heikko sarjakauden aloitus ei lupaa kovin hyvää eurokentille ja heti kärkeen vastassa on todella laadukas joukkue Kyprokselta.

Viime kaudella kolmanneksi Bulgarian liigassa sijoittunut Botev Plovdiv on aloittanut kautensa kehnosti, mutta toisaalta vieraiden sarjakausi ei ole vielä edes käynnistynyt. Pelituntumaetu ei kuitenkaan ole kovinkaan merkittävä siitä syystä, että isännillä on niin ikään vasta kaksi sarjakamppailua alla. Vieraiden pelaajatilanne on erinomainen ja se on saanut hieman uusiutuneella miehistöllään mukavasti valmistavia otteluita alle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vaihdantaa on ollut edellissesongista myös isännillä, joten tästäkin on hieman vaikeaa kaivaa merkittävää etua kumpaankaan suuntaan. Sairastuvalla on APOELin puolelta ainoastaan Giorgi Kvilitaia ja vierailla puuttuvat puolestaan toppari Stanislav Rabotov sekä keskikenttämies Todor Nedelev. Nikosialaisten harjoituskausi sujui pitkään melko kuivissa merkeissä, mutta parissa edellisessä kamppailussa on alkanut helistä kunnolla – alakerran laatu on laajalti tiedossa, mutta nyt erinomaisesti puolustava vieras on onnistunut mukavasti myös hyökkäyspäässä.

Tulevassa kamppailussa pelivalintana eniten kiinnostaa vierasvoitto (1×2 – APOEL). Isännän surkea sarjakauden alku ja vieraiden pirteä valmistava kausi ohjaavat vahvasti suuntaa tässä valinnassa. Kotietu on toki Botev Plovdivilla, mutta joukkue ei ole pystynyt vakuuttamaan edes oman maansa pääsarjassa kauden alkumetreillä. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja tutustu loistavaan kohdetarjontaan sekä markkinoiden kilpailukykyisimpiin kertoimiin!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa