Valioliiga la 11.03. klo 14:30

Bournemouth - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kestääkö Valioliigan sarjajumbo Liverpoolin sarjatulen? Jürgen Kloppin ryhmän hyökkäyspeli toimii kuin rasvattu!

Manchester Unitedista jauhelihaa viime viikonloppuna tehnyt Liverpool vierailee lauantaina Valioliigan sarjanousijan Bournemouthin luona Vitality Stadiumilla. Isännät ovat valahtaneet ei-niin-yllättäen jumboksi ja maaliodottamaluvut tukevat tätä sijoitusta vahvasti. Peli on kuitenkin vielä kaukana pelatusta Gary O’Neilin suojateilla, sillä tammikuussa tehtiin laatuhankintoja.

Liverpoolin pelit on todennäköisesti jo pelattu UCL:ssä joten loppukaudesta saadaan fokusoitua täydellisesti Valioliigapeleihin. Ennen United-peliä voitettiin Wolves 2-0 ja tämähän tarkoittaa sitä, että alla on nyt kolme peräkkäistä nollapeliä, mikä on tämän kauden Poolille melko ennenkuulumatonta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Liverpool FC

@LFC
We equalled the biggest victory in #PL history against Saturday's opponents 🔥

#BOULIV


Bournemouthin pelaajatilanne lauantaille ei ole kovin suotuisa. David Brooks, Matías Viña ja Junior Stanislas missaavat pelin ja lisäksi Lloyd Kellyn, Ilya Zabarnyin, Marcus Tavernierin, Hamed Traorén ja Jefferson Lerman saumat näyttävät ohuilta. Poolilta puolestaan Thiago, Calvin Ramsay ja Luis Díaz miehittävät sairastupaa. Joe Gomez, Arthur ja Naby Keïta ovat myös epätodennäköisiä osallistujia.

Kertoimista löytyy tällä kertaa herkkua Liverpoolin puolelta. Bournemouthin taso vaikuttaisi olevan riittämätön Valioliigaan ja Pool-hyökkäys on ManU-murskajaisten jäljiltä niin tulikuumassa kunnossa, että lisää maaleja tulee heti perään Vitalitylla! Kloppin miehistöhän on noussut vaivihkaa taistelemaan taas Mestarien liigankin paikoista!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Liverpool -1,5 kertoimella 2,16.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,16🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.