Valioliiga su 21.01. klo 18:30

Bournemouth - Liverpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Poolilta puuttuu tähtiloistoa! Jääkö pisteitä sunnuntaina matkalle?

Valioliigassa pelataan viikonloppuna viime viikon tapaan vain muutama matsi, mutta ei anneta sen haitata. Huikeassa formissa viilettävä Bournemouth isännöi sunnuntaina sarjakärki Liverpoolia Vitality Stadiumilla. Poolilla on sivussa avainmiehiä koko tammikuun, joten kuinka Jürgen Kloppin ryhmä tämän ajanjakson onnistuu luovimaan läpi?

*Ota tästä haltuun tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Sivussa on tietysti Afrikan mestaruusturnauksessa pelaavan Mohamed Salahin ohella myös Aasiassa pelaava Wataru Endo ja loukkaantuneet Trent Alexander-Arnold, Dominik Szoboszlai, Andy Robertson, Kostas Tsimikas, Thiago, Stefan Bajcetic ja Joël Matip. Bournemouthilla on maajoukkuetehtävissä Dango Ouattara ja Antoine Semenyo. Muut poissaolijat ovat Darren Randolph, Ryan Fredericks, Marcos Senesi, Tyler Adams, Milos Kerkez sekä mahdollisesti Lloyd Kelly.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
Jumping into #BOULIV weekend like:


Bournemouth on löytänyt Andoni Iraolan alaisuudessa pienen alkukankeuden jälkeen aivan uusia vaihteita ja esimerkiksi joulukuussa Kirsikat oli todella vaikea joukkue voittaa. Viimeisestä kymmenestä matsista Bournemouth on hävinnyt vain yhden, jos Lutonia vastaan keskeytetty ottelu lasketaan.

Otetaan peleille ohuella panoksella Bournemouthin yltämistä vähintään tasuriin! Pool lähtee tietysti matsiin suosikkina, mutta poissaoloja on etenkin hyökkäyspäässä sen verran paljon, että tämä ei voi olla näkymättä. Salahin ohella vaakakupissa painaa paljon myös hyökkäyspelistä isoa vastuuta aina ottavan Alexander-Arnoldin poissaolo.