Valioliiga la 25.02. klo 19:30

Bournemouth - Manchester City

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikään ei auta sarjanousijaa! Saako Manchester City supertähtensä takaisin kokoonpanoon?

Bournemouthilla on lauantaina edessään maksimaalinen haaste, kun Manchester City vierailee Vitality Stadiumilla. Pitää muistaa, että vierailija roikkuu edelleen tiukasti mukana Valioliigan voittotaistelussa ja kaikki pisteet ovat sille merkittäviä. Tuleva viikko on taukoa Mestarien liigasta – toki cup-matsi on Cityllä luvassa. Voisi joka tapauksessa kuvitella, että joukkue marssittaa kehiin parhaan mahdollisen kokoonpanonsa lauantaille.

Manchester City vieraili keskiviikkona Leipzigissa käynnistellen pudotuspelit Mestarien liigassa. Pep Guardiolan miehistö veti kelvollisen vierasesityksen siitä huolimatta, että supertähti Kevin de Bruyne ja Aymeric Laporte jäivät kalkkiviivoilla reissusta sivuun sairastumisten vuoksi. Kaksikon pelaaminen jo lauantaina on siitä huolimatta mahdollisuuksien rajoissa. Ainoastaan John Stones on varmuudella sivussa Bournemouth-ottelusta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Isäntien poissaolotilanne on huomattavasti huonompi. David Brooks, Lloyd Kelly, Lewis Cook sekä Marcus Tavernier ja tuore puolustajahankinta Illja Zabarnyi ovat varmuudella poissa. Todennäköisesti myös Junior Stanislas on edelleen sivussa. Vaikka Bournemouth on onnistunut saalistamaan parissa matsissa peräkkäin pisteitä, on sen tilanne kehno ja sarjapaikan säilyminen näyttää kaikkea muuta kuin varmalle.

Manchester City

@ManCity
As easy as that 😮‍💨

@PhilFoden 👌

Isäntä on onnistunut edellisen kerran marraskuussa tekemään yli yhden maalin ottelussa. Trendi on synkkä, mutta ei yllättävä. Toki pientä piristymistä on viime aikoina ollut havaittavissa, mutta yksi tai edes kaksi maalia eivät riittäisi voittoon Manchester Cityä vastaan. Toki City-puolustuksen tasoista permanenttia vastaan urakka vaikeutuu entisestään hyökkäyskolmanneksella.

Vierailija taistelee tiukasti sarjan kärkipaikasta ollessaan ainoastaan kaksi pistettä Arsenalia perässä. Ensi viikolla on luvassa taukoa Mestarien liigasta, joten lepuutuksia tuskin on liiemmin tiedossa. Bournemouth puolustaa syvältä ja City hyökkää. Isännän energia ei millään riitä tarvittaviin onnistumisiin yläkerrassa – ei sillä, että edes paikkoja liiemmin aukenisi. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto vähintään kahdella osumalla (Manchester City -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Manchester City -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Manchester City -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 45€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.