Valioliiga la 11.02. klo 19:30

Bournemouth - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järkyttävät murskajaiset tiedossa! Kuinka perusteellisesti Newcastle lopulta Bournemouthin tuhoaa?

Bournemouth on todella repaleinen ja kaikki ilo vaikuttaa viimeistään nyt kadonneen joukkueen pelaamisesta. Tämä ei sinänsä ole järin yllättävää, koska joukkueen edellinen voitto tuli marraskuussa ennen MM-kisoja. Newcastle on edelleen tiukasti kiinni Mestarien liiga -paikoissa ja kolmannelle sijalle noussut Manchester United on ainoastaan kolmen pisteen päässä ottelun enemmän pelanneena.

Isäntä on saanut kuudessa edellisessä Valioliiga-ottelussaan ainoastaan yhden pisteen ja poissaolijoiden lista on edelleen pitkä. Ainakin Lloyd Kelly, Jack Stephens, Junior Stanislas sekä Ryan Fredericks ovat varmuudella telakalla. Marcus Tavernier sekä Dominic Solanke saattavat olla jälleen kehissä, mutta eivät täydessä pelikunnossa. Lewis Cook lienee puolestaan edelleen sivussa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Vuodenvaihteen jälkeen Bournemouth on onnistunut tekemään yhden maalin Valioliigassa, mutta sekä Manchester Unitedia, Brentfordia että Brightonia vastaan viime viikonloppuna joukkue on jäänyt kiikaritehoille. Toisinaan joukkue on saanut yhden tai pari paikkaa ottelua kohden rakenneltua, mutta ruuti on todella märkää. Vierasjoukkuetta Newcastlea voi pitää monella tapaa täydellisenä vastakohtana.

Newcastle United FC

@NUFC
📺 Eddie Howe's #BOUNEW press conference is available to watch in full on YouTube ⤵️

Tietysti Eddie Howen miehistön huippusuoritukset tällä kaudella ovat perustuneet tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Kuudessa viimeisimmässä Valioliiga-kamppailussaan Newcastle on päästänyt ainoastaan yhden maalin ja pelannut peräti viisi nollapeliä. Tammikuun lopulla Evertonista saapuneen superlupauksen Anthony Gordonin debyytti viime viikonloppuna kesti 22 minuuttia – nähtäväksi jää, onko enemmän vastuuta tarjolla tällä kertaa. Pitää huomioida, että myös Alexander Isak palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon.

Isakin paluu tarkoittaa samalla, että Howella on Emil Krafthia, Matt Targettia, Bruno Guimarãesia sekä Javier Manquilloa lukuun ottamatta kaikki pelaajat käytössä. Tästä ottelusta saattaa tulla jopa odotettua murheellisempi näytelmä isäntien kannalta. Se olisi melko surullista, koska hirvittäviä odotuksia ei ole. Uhmapelaajat uskoo, että vierasvoitto vähintään kahdella maalilla (Newcastle -1,5) napsuu suhteellisen kivuttomasti kohdilleen.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Newcastle -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Newcastle -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 65€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.