Championship ti 16.03. klo 21:45

Bournemouth - Swansea

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Championshipissä kuuma nousukamppailu!

Championshipissä on useampi joukkue, jotka kisaavat toden teolla paikasta auringossa: Valioliigapaikka on kirjaimellisesti kullan arvoinen. Bournemouthilla näyttää tällä hetkellä teettävän töitä edes play-offeihin pääsy, sillä kauden yllättäjä Barnsley haki viikonloppuna elintärkeät pisteet kamppailussa top 6 -paikasta. Swansealla on nousun avaimet omissa käsissään – joukkue on nousuviivalla yksi rästipeli taskussa.

Bournemouth valui Barnsleytä vastaan toisella jaksolla tappioon ja tämä tekee tilanteen tukalaksi Gareth Woodgaten suojateille. Pistemenetyksiin ei olisi enää tiistaina varaa. Nousutoiveiden lisäksi kyse voi olla Woodgaten uskottavuudesta Cherriesin managerina. Kokoonpanotilanne isännillä on hyvänlainen, sillä esim. Jack Wilshere palaa tiistaina avaukseen.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Swansea meni viikonloppuna Lutonia vastaan heti alussa johtoon ja passivoitui hieman sen jälkeen, mutta piti niukkaan voittoon. Swans on kerännyt viimeisestä neljästä ottelustaan yhteensä kymmenen pistettä ja tähtäin on lujasti suorassa nousussa – tosin Watford ja Brentford tulevat tappelemaan tästä paikasta lujasti. Cooper saattaa tehdä joitakin muutoksia avaukseen tiistaiksi.

Vedonvälittäjät ovat hieman aliarvioineet Swanseaa ja sama trendi jatkuu. Bournemouth ei ole kummoinen suosikki tässä ottelussa, ja tasoitusveto Swansealle maistuu kivasti.