Valioliiga su 23.04. klo 16:00

Bournemouth - West Ham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö jalka? Kuormittuneelle West Hamille vaikeuksia tiedossa!

Perättäisillä sarjasijoilla alemmassa keskikastissa majailevat Bournemouth ja West Ham eivät juuri nyt ole suurimman putoamisuhan alla. Toisaalta kumpikaan ei vielä ole sen paremmin turvassa, joten keskinäisessä ottelussa panoksia riittää. Lontoolaisvierailija pelasi torstaina, kun se varmisti paikkansa Konferenssiliigan välierissä – mahtaako painaa jaloissa?

West Ham on viime aikoina osoittanut haluavansa säilyttää paikkansa Valioliigassa, kun se on viimeisimmissä koitoksissaan kaatanut Fulhamin ja pelannut 2–2-kotitasapelin sarjakärkeä Arsenalia vastaan. Konferenssiliigassa joukkue eteni lopulta suvereenisti jatkoon pudottamalla Gentin yhteismaalein 5–2. Avauskamppailun päätyttyä 1–1-tasatulokseen oli lontoolaisten luotsi David Moyes kuitenkin pakotettu lähtemään kärkikorin ukoilla myös tämän viikon koitokseen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Bournemouth hämmästytti viime viikolla, kun se haki Tottenham Hotspurin vieraana 2–3-voiton ja viimeisteli käytännössä jokaisen osumansa kuin salama kirkkaalta taivaalta. Muita keskikastin tai häntäpään ryhmiä vastaan joukkue on kuitenkin ollut niin ikään vahvassa iskussa – huhtikuun alussa kaatui Fulham ja viimeistä edellisessä kamppailussa vieraskentällä Leicester. Nyt joukkue pääsee parin viikon tauolta takaisin kotiyleisönsä eteen.

AFC Bournemouth 🍒

@afcbournemouth
This time last week 🤩

Isännillä sairastuvalla jatkavat Hamed Traoré, Matías Viña, Ryan Fredericks sekä Junior Stanislas. Toisena mainittu loukkaantui ottelussa Tottenhamia vastaan ja Traoré on ollut sivussa parissa matsissa. Muut ovat puolestaan olleet jo pidempään sivussa, joten merkittäviä muutoksia ei isäntä joudu viime aikoina hyvin toimineeseen kollektiiviinsa tekemään. David Moyesilla West Hamin peräsimessä riittää puolestaan pohdittavaa kokoonpanon osalta, kun käytännössä kaikki ykköskorin pelaajat olivat viheriöllä myös torstaina. Loukkaantumistilanne West Hamilla on sinänsä hyvä, sillä ainoastaan Angelo Ogbonna ja Gianluca Scamacca jatkavat telakalla.

Betsimielessä kotiyleisönsä eteen palaava Bournemouth vetää tässä parissa puoleensa. Erikoinen Tottenham-voitto nosti takuulla joukkueen itseluottamusta entisestään ja nyt olisi voitolla saumat vankistaa merkittävästi tavoitetta Valioliigassa säilymisen osalta. Pelivalinnaksi poimitaan tasapeli ei vetoa -mallinen kotivoitto.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasapeli ei vetoa – Bournemouth), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasapeli ei vetoa – Bournemouth” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.