WTA ti 05.07. klo 19:00

Bouzkova - Jabeur

Wimbledonissa on uusi voittajasuosikki! Selättääkö Ons Jabeur kliinisesti myös seuraavan haasteensa?

Ons Jabeur on ollut ilmiömäisen kliininen nurmisesongilla. Naisten maailmanlistan kakkonen kohtaa Wimbledonin puolivälierissä tšekkiläisen yllättäjän Marie Bouzkovan, joka on selvittänyt tiensä jatkoon parikin kertaa selvähkönä altavastaajana. Tällä hetkellä tunisialainen on ykkössuosikki voittamaan Lontoossa, kun muut kärkisijoitellut pelaajat ovat jo jääneet rannalle.

Ennen Wimbledonia Jabeur vei Berliinin WTA-turnauksen tyylipuhtaasti nimiinsä häviten ainoastaan yhden erän viidessä ottelussaan. Nopeita matseja on nähty tunisialaiselta myös Wimbledonissa – nainen on voittanut kaikki ottelunsa tähän saakka 2–0-numeroin. Huhti-toukokuun vaihteen jälkeen Jabeur on voittanut peräti 20 ottelua ja hävinnyt vain kahdesti. Nurmella ei toistaiseksi ole pysäyttäjää löytynyt.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Bouzkova on eittämättä yllättänyt Wimbledonissa ja esimerkiksi yhdysvaltalaispelaajat Danielle Rose Collins sekä Alison Riske ovat pudonneet tšekkiläisen käsittelyssä. Nyt vastustaja on kuitenkin täysin eri liigasta – ei ole lainkaan sattumaa, että Jabeur on noussut kohisten kohti maailman kärkeä. Keskinäisessä vertailussa tunisialainen on monipuolisempi ja aggressiivisempi pelaaja, joka pystyy pakottamaan vastustajansa virheisiin.

Pelivalinnaksi maistuu Jabeurin voitto 2–0-numeroin. Bouzkova on pelannut hienon turnauksen, mutta nyt vastustajan taso kasvaa yksinkertaisesti liikaa. Jabeurin syöttöä on ollut todella vaikeaa murtaa tässä turnauksessa ja myös sillä osa-alueella tunisialaiselta on nähty todella kliinistä suorittamista. Jos ei ihmeitä tapahdu, tämä matsi on nopeasti ohi. Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske betsit sisään. Huippukertoimet, laadukas kohdevalikoima, mainiot tarjoukset ja paljon muuta!

10 euroa pelirahaa