FA Cup ma 07.11. klo 21:45

Bracknell Town - Ipswich

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lisäaikajösses! Ipswichillä viimeksi järjetön matsin loppu – viisastuttiinko siitä kyläjoukkueen kohtaamiseen?

Kuluneena viikonloppuna on pelattu FA Cupin ensimmäisen kierroksen otteluita. Englannin huippujoukkueet eivät vielä ole kehissä, vaan tässä vaiheessa joukkueita on kolmannelta sarjatasolta League Onesta alaspäin. Maanantaina juuri League Onen kakkospaikalla oleva Ipswich kyläilee seitsemännellä sarjatasolla pelaavan Bracknell Townin vieraana. Bracknellille varsinaiseen FA Cupiin pääsy on toinen kerta koko seuran historian aikana.

Bracknellin kotikaupunki on Sandhurst, joka tunnetaan parhaiten kuninkaallisesta sotakorkeakoulustaan. FA Cupiin se pääsi mukaan selvitettyään karsintakierrokset, joista viimeisessä kaatui sarjapyramidissa yhtä pykälää korkeammalla oleva Banbury United. Bracknell on pärjännyt omassa sarjassaan melko hyvin, mutta sillä on useampi rästiottelu, joiden vuoksi joukkue on sarjataulukon puolivälissä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Matkaa Ipswichiin on siis useampi sarjataso, ja tämä näkyy kaikessa: resursseissa, ammattimaisuudessa ja luonnollisesti myös taitotasossa. Ipswich putosi League Oneen kaudeksi 2019-20, ja tällä hetkellä sarjakakkosena oleva perinneseura pyrkii takaisin Championshipiin. Otteet ovat olleet lupaavia, ja Ipswich on mm. sarjan paras vierasjoukkue.

Viikko sitten Ipswich pelasi käsittämättömän ottelun Charltonin vieraana: lisäajalle mentäessä ottelu oli tasan 2-2. Ipswich teki neljännelle lisäajan minuutille mennessä kaksi maalia, mutta onnistui vielä munaamaan pelin tasalukemiin 4-4. Ottelu menee historiaan, sillä sen lisäaika oli modernin jalkapallon järjettömimpiä tapahtumaketjuja.

Tästä viisastuneena Ipswich ei ala leikkimään alempisarjalaisten kanssa. FA Cupissa odotetaan pikkujoukkueiden menestystä ja ns. cup-romantiikkaa, mutta siihen on tämän matsin kohdalla vaikea uskoa. Lapulle otetaan vähintään kolmen maalin vierasvoittoa, josta parhaan hinnan tarjoaa tällä hetkellä TonyBet. Ota buukkeri hallintaan, edut taskuun ja Ipswichiä lapulle!