Eurooppa-liiga to 10.03. klo 22:00

Braga - Monaco

Jatkuuko käsittämätön kotitaika? Vain yksi tappio koko kaudella!

Braga pudotti edelisellä kierroksella odotetusti jatkosta Sheriff Tiraspolin, mutta vastustaja kovenee huomattavasti seuraaviin peleihin. Monaco pelasi kuitenkin viime viikolla kaksi kamppailua, kun isäntä puolestaan on saanut levätä ja valmistautua lauantain jälkeen. Portugalilaisjoukkue on pelannut erinomaisesti kotonaan ja sen altavastaajan asema kertoimissa hämmentää hieman.

Vieraiden osalta Krepin Diatta, Cesc Fabregas sekä Radoslaw Majecki saattavat olla edelleen sivussa ja lisäksi Youssouf Fofana puuttuu pelikiellon takia. Isännillä puolestaan keskisektorilla on puuteita, kun sairastuvalla jatkavat Lucas Mineiro, Nuno Sequeira sekä Roger Fernandes. Hyökkäyspäässä isännillä on kuitenkin paras mahdollinen osasto jalkeilla ja se ei lupaa vieraille hyvää.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tällä kaudella ainoastaan yhden ainokaisen kotiottelun kaikissa kilpailuissa hävinnyt Braga pystyy ehdottomasti laittamaan kampoihin. Monaco hävisi viime viikolla Ranskan Cupissa Nantesia vastaan, eikä se ole missään tapauksessa ollut parhaimmillaan viime aikoina. Isäntä pelasi edellisellä viikolla vain yhden ottelun ja se on valmistautua lauantain jälkeen. Vierailija puolestaan mitteli kovassa Marseille-ottelussa vielä sunnuntaina ja se oli sille jo viime viikon toinen matsi.

Ottelun kerroinasettelu on jokseenkin erikoinen ja se mahdollistaa isäntien betsaamisen tasapeli ei vetoa -markkinassa – vieläpä astetta isommalla moukarilla. Braga oli edelliselläkin kierroksella kotonaan todella vahva ja nousi huikeasti kahden maalin takaa-ajoasemasta Sheriffiä vastaan voittoon. Jälleen on odotettavissa vahvalta kotijoukkueelta kovaa lunastamista omalla maaperällä.

10 euroa pelirahaa