ke 20.09. klo 22:00

Braga - Napoli

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko isäntien surkea suorittaminen? Italian mestari hakee pisteet UCL:n C-lohkon heikoimmalta nipulta!

Serie A:n hallitseva mestari Napoli avaa keskiviikkona urakkansa Mestarien liigan lohkovaiheessa vieraspelillä Bragaa vastaan. Tässä lohkossa on mukana myös Real Madrid ja Union Berlin, joten helppoa jatkopaikkaa ei ole luvassa. Braga eteni tämän kauden lohkovaiheeseen voittamalla play-offissa Panathinaikosin, joten UCL-hymni on jo Pohjois-Portugalissa tällä kaudella kuultu kertaalleen.

*Ilmaisveto pelkällä talletuksella? Maistuu! Tsekkaa tekstin lopusta, miten tämän voi lunastaa!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Napoli pelasi viime kaudella unohtumattoman kauden, kun mestaruus saatiin naarattua ensimmäistä kertaa Campaniaan sitten kauden 1989-90 – tuolloin mukana oli myös muuan Diego Maradona. Mestariluotsi Luciano Spallettille menestyshuuma oli kuitenkin sen verran liikaa, että mies vetäytyi sapattivapaalle ja Rudi Garcia tuli kesällä Partenopein peräsimeen. Aivan järisyttävän ylivoimaista Napolin meno ei ole vielä ollut alkaneella kaudella ja kahdessa viime pelissä on jääty ilman voittoa.

Official SSC Napoli

@sscnapoli
🪄 Orgoglio ed estro per il gol del pareggio

💙 #ForzaNapoliSempre


Bragalta puuttuu mitä ilmeisimmin loukkaantumisen takia avauksen toppari Sikou Niakaté, mutta muuten pitäisi Artur Jorgella olla kaikki pelaajat terveiden kirjoissa. Napolilta pitäisi olla sivussa vain varaveskari Pierluigi Gollini, joten lähtökohdat ovat vierailla erinomaiset.

Lapulle paukutetaan näistä lähtökohdista Napolia! Braga on ollut oikeastaan varsin kehno alkaneella kaudella ja viikonloppunakin tuli ansaittu tappio Farensen vieraana. Etukäteen juuri Braga vaikuttaa lohkon heppoisimmalta nipulta ja jos heti aloitetaan kotitappiolla niin tie taitaa nousta hyvinkin nopeasti pystyyn.

Talleta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Yugibet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla pääset lunastamaan 25€ ilmaisvedon ensimmäisellä talletuksella. Tämä kannattaa siis ehdottomasti käydä poimimassa takataskuun!

Toimi näin:

1. Siirry Yugibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.