Brasilian Serie A ti 05.07. klo 02:00

Bragantino - Botafogo

Match-up puoltaa overia!

Sekä Bragantino että Botafogo ovat tasapisteissä erittäin laajassa ja tasaisessa Brasilian Serie A:n keskikastissa. Botafogo oli edellisen tipsimatsin aikaan putoamisviivan alla, mutta pari voittoa kolmesta ottelusta teki sarjasijoitukselle ihmeitä. Myös isännillä on hyvä runi takana, vaikka neljän ottelun tappioton putki katkesikin viime kierroksella.

Bragantino on saanut maalijyvän kohdilleen, sillä se on tehnyt puolet liigamaaleistaan viidessä viimeisessä ottelussaan. Viime vuonna Copa Sudamericanan finaaliin asti yltänyt Bragantino on Brasilian mittapuulla runsasmaalinen joukkue 2,78 maalin ottelukohtaisella keskiarvolla. Viime ottelu Athleticoa vastaan kaatui kehnoon starttiin, sillä Bragantino oli kolme maalia perässä jo reilun 20 minuutin kohdalla. Loukkaantumisia isännillä on kolme kappaletta, mutta ei tuoreita tapauksia.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Botafogolla on parin loukin lisäksi myös Joel Carli sekä Chayene pelikiellossa. Joukkue pelasi viikolla cupia, ja sai pahanpäiväisesti kuonoon America Mineirolta. Isäntien lailla Botafogon puolustus ei ole sarjan tiukimpien joukossa, vaan omaan rysään menee liikaa palloja. Sarjapeleissä Botafogo on tähän asti kerännyt vieraissa enemmän pisteitä kuin kotistadionillaan.

Vähämaalisessa Serie A:ssa ei ihan joka kerta tule suositeltua runsasmaalisuutta, mutta tämä match-up on hieman poikkeava, ja nämä porukat voivat hyvinkin saada overin aikaiseksi. Ainakin useammin, mitä kerroin antaisi ymmärtää. Siis vähintään kolmea maalia haetaan, ja veto Mr Greenille!

10 euroa pelirahaa