UHMAPELAAJAT ke 22.11. klo 02:30

Brasilia - Argentiina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Keskiviikkoaamuyöllä tarjolla futiskaviaaria! Ottaako Brasilia revanssin tutusta kiistakumppanistaan?

Etelä-Amerikan MM-karsintalohkossa on keskiviikon vastaisena yönä luvassa tulikuuma kohtaaminen, kun vuosi sitten maailmanmestaruuden voittanut Argentiina kohtaa Brasilian Maracanãlla. Argentiinalla on tältä stadionilta tuoreessa muistissa Copa Américan mestaruus parin vuoden takaa – brassit haluavat puolestaan tästä ottelusta kipeästi revanssin.

*Nappaa ilmaisveto tipsin lopusta löytyvillä ohjeilla!

Brasilian karsinnat ovat olleet jopa melko surkuhupaista seurattavaa tähän saakka, kun Fernando Dinizin väliaikaisluotsauksessa oleva A Seleção on hävinnyt nyt peräkkäin Uruguaylle ja Kolumbialle. Näitä pelejä ennen jäätiin kotona tasuriin Venezuelaa vastaan. Näistä peleistä onkin noussut ilmoille kysymys siitä, ottaako Brasilia näitä pelejä edes tosissaan, kun MM-kisoihin selvitään uudesta karsintaformaatista johtuen todennäköisesti joka tapauksessa.

Brasil Football 🇧🇷

@BrasilEdition
🚨Globo:

The starting group in training included this lineup plus Joelinton and Endrick.

The press did not get to see the final lineup, but if there were no last minute changes, this team will go to the field against Argentina.


Brassien lähtökohdat tähän otteluun eivät muutenkaan ole aivan optimaaliset, sillä Casemiro, Neymar ja Vinícius Júnior ovat loukkaantuneina. Sivussa on myös muun muassa Ederson, Danilo, Caio Henrique, Vanderson ja Richarlison. Gabriel Jesus pystynee pelaamaan osan ottelusta.

Uruguaylle myös hävinnyt Argentiina on näissä karsinnoissa ilman Lisandro Martínezia, Juan Foythia, Ángel Correaa ja Alejandro Garnachoa. Varsinaisesti ei kuitenkaan mitään isoja poissaoloja, joten kerroinasetelma on kokoonpanoista osittain johtuen jopa lähellä tasabookkia – tähän on tultu!

Mundo Albiceleste ⭐🌟⭐🇦🇷

@MundoAlbicelest
🚨 Ángel Di María and Lautaro Martínez have a chance of starting for Argentina against Brazil. There could also be a change in midfield. Via @TyCSports. 🇦🇷


Tulivoimaa on tässä ottelussa yhä jäinen määrä viheriöllä, vaikka brasseilta puuttuu tärkeitä miehiä. Napataan mediumilla lapulle yli 2 maalia. Tasan kahdella osumalla saataisiin panokset takaisin. Brasilian on yksinkertaisesti pestävä kasvojaan hyvällä esityksellä – muuten ei tule kansa antamaan viime aikojen heikkoja suorituksia anteeksi.

Näin teet tällä vedolla 47,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ yli 2 maalille, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “yli 2 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleBrasilia - Argentiina22.11.2023