MM-karsinnat 2022 pe 25.03. klo 01:30

Brasilia - Chile

Yleisö viihtyy Maracanãlla!

Jännitys tiivistyy muiden maanosien tapaan myös Etelä-Amerikan MM-karsintalohkossa! Chile on näillä tiedoilla jäämässä MM-turnauksen ulkopuolelle, mutta Brasilian kaatamalla mahdollisuus olisi taas toden teolla olemassa. Brasiliahan on turnaukseen selvinnyt jo aikoja sitten, mutta Tite on valinnut viimeisiin matseihin vahvan ryhmän, varmasti jo itse turnausta silmällä pitäen.

A Canarinhan riveistä poissa tällä kertaa on muun muassa Ederson, Emerson Royal, Douglas Luiz, Éverton Ribeiro, Raphinha, Gabriel Jesus, Gabriel Barbosa ja Roberto Firmino. Chile on Maracanãlla ilman Erick Pulgaria, Guillermo Maripánia, Ben Breretonia, Eugenio Menaa ja Tomás Alarcónia.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Motivaatioetu menee siis Chilelle, mutta ei Brasilia tässä pallottelemaan ole lähdössä. Etelä-Amerikassa ei kannata aliarvioida panoksettomienkaan maiden motivaatiota. Nyt pelataan Maracanãlla ja yleisöä on paikalla kosolti. Brasilia hamuaa Qatarista kultaa, joten peli-ilme on sen mukainen.

Titen pelisuunnitelmasta riippuen Brasilia saattaa kuitenkin lähteä viihdyttämään kotiyleisöä hieman tavallista matsia enemmän. Tämä avaa myös chilenoille mahdollisuuksia maalintekoon ja BTTS-kertoimissa on juuri nyt aikamoista herkkua tarjolla. Myös overissa on jonkin verran arvoa, jos BTTS-talkoot eivät maistu. Kyllä tässä paikkoja molemmissa päissä saadaan riittämiin. Betsit sisään TurboVegasilla ja naattimaan!

10 euroa pelirahaa