ma 28.08. klo 16:30

Brasilia - Espanja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kammottava takaisku avausmatsissa! Tähän reagoidaan vastapelillä!

Koriksen MM-kisojen maanantainosto otetaan Brasilian ja Espanjan välisestä ottelusta. Molemmat joukkueet voittivat ensimmäiset matsinsa helposti: Iran jäi Brasilian jalkoihin, kun Norsunluurannikon kohtalona oli ottaa kunnolla käkeen Espanjalta. Tässä ottelussa onkin kyse koko lohkon herruudesta. Espanjan perustaso tiedetään, sillä joukkue on kivikova. Myös Brasilialla on kelpo porukka, mutta ensimmäisessä ottelussa brassit kärsivät takaiskun.

Lue vihjeen lopuksi, miten donkkaat itsellesi 25€ ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Iran-ottelun jo ratkettua kolmannella neljänneksellä Brasilialle tärkeä point guard Raul Neto loukkaantui pahan näköisesti, ja tämä menetys voi tuottaa vielä brasseille tuskaa. Brasilia oli Irania vastaan todella valmis alusta asti, mutta suuressa piste-erossa on kyllä jonkun verran Iranin huonoutta. Irania vastaan puolustus toimi loistavasti, mutta ilman Netoa haaste tulee olemaan Espanjaa vastaan hirvittävän paljon kovempi.

Espanjalla on tämänhetkisten NBA-miesten lisäksi riveissä legendaarinen Rudy Fernandez. Lisäksi Hernangomezin veljekset osoittivat norsuja vastaan olevansa todella tiukasti pelin päällä. Espanja hieman kipuili avauspelissään alkupuolella, mutta puoliaikaan mennessä peli oli laitettu pakettiin. Ensimmäisessä pelissä tuli vielä virheitä, mutta hikeen päästyään Espanja on yksi turnauksen kovimpia joukkueita.

Espanjan luokkaetu ja Neton poissaolo rohkaisee kokeilemaan isompaa händäriä. Lunastukseen vaaditaan kymmenen pisteen voitto, mutta tämä on aivan realismia. Espanja on matkalla lohkovoittoon, ja Brasilian kohtaloksi jää kakkossijasta taisteleminen.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.