Valioliiga su 02.01. klo 16:00

Brentford - Aston Villa

Steven Gerrard on napsinut täydet pisteet kaikissa voitettavissa olleissa otteluissa Aston Villassa

Brentfordin pelaajatilanne on edelleen todella kriittinen, kuten viime aikoina on tulostenkin valossa nähty. Aston Villalla puolestaan on perjantaina iltapäivästä tiedossa vähiten varmoja poissaoloja tulevalle Valioliiga-kierrokselle yhdessä Manchester Unitedin kanssa. Vierailija on napsinut tuoreen valmentajansa alaisuudessa voitot selkeästi voitettavissa olevissa otteluissa ja tuleva kamppailu on eittämättä juuri sellainen.

Ainoastaan polvivammasta toipuva Marvelous Nakamba, pelikiellossa oleva Tyrone Mings sekä Leon Bailey puuttuvat varmuudella Aston Villan kokoonpanosta sen vieraillessa Brentford Community Stadiumilla sunnuntaina. Ashley Youngin tilanne on hieman auki, mutta on mahdollisuuksien rajoissa, että puolustaja palaa kokoonpanoon isäntien kiusaksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Aston Villa on hävinnyt Steven Gerrardin alaisuudessa ainoastaan Manchester Citylle, Liverpoolille sekä Chelsealle. Voittoja joukkue on uuden valmentajansa aikakaudella napsinut viisi – Brighton, Crystal Palace, Leicester sekä Norwich ovat saaneet hyvävireiseltä vierailijalta takkiin. Kärjistetysti voisi siis sanoa Gerrardin voittaneen tuoreen joukkueensa peräsimessä kaikki voitettavissa olleet kamppailut.

Brentfordin kokoonpanotilanne on todella kehno. Rico Henry on edelleen loukkaantuneena sivussa ja Vitaly Janeltilla on koronavirustartunta. Todennäköisesti Charlie Goode ja Kristoffer Ajer sekä Dominic Thompson ovat niin ikään loukkaantuneina sivussa. Bryan Mbeumon tilanne on niin ikään auki ja joukkueen näkökulmasta olisi toivottavaa, että ranksalainen pystyisi pelaamaan. Christian Norgaard puolestaan palaa kokoonpanoon pelikieltonsa jälkeen.Henryn lisäksi varmuudella sivussa ovat loukkaantuneet David Raya ja Mathias Jörgensen, Lisäksi koko kauden sivussa olleet Julian Jeanvier sekä Josh Dasilva eivät luonnollisesti pelaa.

Pientä valoa on näkyvissä Brentfordille pelaajatilanteen osalta, mutta sunnuntai tulee liian nopeasti eteen. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto, jolle saadaan tilanteeseen nähden mukava palautus. Isäntä on hävinnyt kolme ottelua peräkkäin ja Gerrardin miehistö on omiaan tarjoilemaan lisää jäävettä sarjanousijan niskaan.

10 euroa pelirahaa