Valioliiga la 14.01. klo 19:30

Brentford - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mikään ei voi mennä pieleen! Ivan Toney palaa kehiin ja Brentford nuijii umpisurkean vierailijan totaalisesti

Brentford saa ykköspyssynsä takaisin lauantaille ja muutenkin pelaajatilanne vaikuttaa erinomaiselta. Voisiko joku muka mennä pieleen, kun vieraaksi saapuu täysin tuuliajolla oleva, repaleisella miehistöllä operoiva ja tehoton Bournemouth? No ei voisi!

Bournemouthia ei mikään pelasta nöyryytykseltä. Viiden ottelun tappioputkella takaisin Englannin kentille palannut vierailija on pitkän tauon jälkeen ulostanut itsensä molemmista cup-kilpailuista ja hävinnyt Valioliigassa kaikki kolme otteluaan. Kun huomioidaan koko tappioputki, on maaliero karu 2–12. Ensimmäiset osumansa MM-kisojen jälkeen joukkue teki Mestaruussarjaa tahkoavan Burnleyn verkkoon 2–4-tappiossaan FA Cupissa vasta viime viikonloppuna – ensimmäiset neljä ottelua menivät siis kokonaan kiikareilla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Isännillä näkyy valoa tunnelin päässä, kun Ivan Toney on toipunut jälleen pelikuntoon. Huippuvireinen hyökkääjä on näytellyt suurta roolia, kun lontoolaisjoukkue on palannut kehiin entistä vakuuttavampana. Ykköstähden poissaolo osoitti kuitenkin myös sen, että Brentford on joukkueena suuri. Ilman maaliahnetta hyökkääjäänsä Thomas Frankin miehistö kaatoi edellisessä Valioliiga-ottelussaan Liverpoolin maalein 3–1.

Kun yhdistetään MM-kisakävijöiden kohtaama hurja rasitusjakso Englannin pelitahtiin Englannin kilpailuissa, voi vähäisillä kisaedustuksilla selvinneen Brentfordin varauksetta laskea isommassa kuvassa voittajaksi vireyden osalta. Tietyllä tapaa tämä on jo näkynyt suorituksissa sekä tuloksissa, mutta lisää seurauksia on luvassa – esimerkkinä jatkuvasti parantuva pelaajatilanne, jonka mahdollistaa uusien loukkaantumisten alhainen määrä.

Brentford FC

@BrentfordFC
Last time out in the @premierleague 🙌

Ainoastaan Frank Onyeka, Pontus Jansson sekä Shandon Baptiste ovat sivussa isännillä. Jos uusia kolhuja ei tule, voi Brentford päästä jo helmikuun alkumetreillä täysin loukkaantumisvapaiden joukkueiden kapeaan kerhoon. Vieraiden sairaslista on ainakin toistaiseksi melkoisasti rajumpi. Marcus Tavernier, David Brooks, Ryan Fredericks, Junior Stanislas, Adam Smith sekä maalivahti Neto ovat telakalla.

Alavireinen vierailija on pelkkä suupala Brentfordille. Ainakin varhain lauantaiaamuna betsit päästään vielä heittämään mukavalla kertoimella kotitasoituksen kautta Beesin vähintään kahden maalin voitolle (Brentford -1,5). Kaikki kotimerkkinen on kuitenkin vahvasti taipumassa alaspäin, joten aikailla ei kannata. Alla on ohjeet, joiden avulla saat vielä ilmaisvedon kaupan päälle!

Betsaa UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Brentford -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Brentford -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 65€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.