ke 03.04. klo 21:30

Brentford - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko Brentford osuisi maaliin? De Zerbi on kovan luokan taikuri, mutta tärkeiden palasten puuttuminen rajoittaa

Brentford nappasi pisteen Manchester Unitedilta viikonloppuna ja seuraavan kylään saapuu Brighton. Vieraiden paluu maaottelutauolta ei sujunut aivan yhtä ruusuisesti ja se joutui Liverpoolin vieraana odotetusti kovaan mankeliin. Isäntä lähti maaottelutauolle vaikean jakson jälkeen, mutta lauantain ottelu oli erittäin lupauksia herättävä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Jos jalkapallo ei olisi maalintekopeli, vaan ottelu voittonumerot arvottaisiin puhtaasti ottelusuoritukseen perustuen, olisi Thomas Frankin miehistö ansainnut noin 3–0-numeroin voiton 1–1-tasuriin päättyneestä ottelustaan Manchester Unitedia vastaan. Kaikki palaset olivat kohdillaan, mutta maalinteko ontui pahemman kerran. Suurin kysymys keskiviikolle on, löytääkö isäntä tehokkuutensa.

Brentford FC

@BrentfordFC
See you back at the Gtech tomorrow, Bees ❤️

Isäntien puolelta sivussa ovat esimerkiksi Ben Mee, Aaron Hickey, Kevin Schade sekä mahdollisesti Ethan Pinnock ja Christian Norgaard. Pari jälkimmäisenä mainittua ovat kuntoutuksessa hyvässä vaiheessa ja saattavat palata ainakin kokoonpanoon. Ampiaislauma saa varmuudella takaisin pelikiellosta vapautuvan laitapuolustajan Sergio Reguilonin, joka on eittämättä tärkeä lisä pallolliseen pelaamiseen.

Vierailla ovat telakalla Solomon March, Jack Hinshelwood, Kaouru Mitoma, Billy Gilmour sekä James Milner. Pitkästä aikaa edustusjoukkueen kokoopanoon palaa Julio Enciso ja myös João Pedro lienee kokoonpanossa. Roberto De Zerbi on kaivanut keskikentän poissaolojen johdosta pelaavaan kokoonpanoon vasta 20-vuotiaan kamerunilaisen, lupaavan Carlos Baleban, joka saanee näyttöpaikan jälleen Brentfordin vieraana. Liverpoolia vastaan lähes täyden 90-minuuttisen pelannut Jakub Moder saattaa pudota vaihtopenkille.

Kuluvalla kaudella De Zerbin miehistö on saalistanut vierasotteluissaan 15 pistettä yhtä monessa pelatussa ottelussa. Omissa on kolissut keskimäärin peräti kahdesti kamppailua kohden, mikä on suhteellisen huono lukema. Kuluvan kauden komeettojen, kuten Hinshelwoodin ja Mitoman poissaolot ovat kovia iskuja lokkipaidoille. Jos Brentford jatkaa siitä, mihin viikonloppuna jäi, pitäisi sen mennä menojaan tässä ottelussa. Lapulle tintataan kotivoittoa tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.