Valioliiga la 12.02. klo 17:00

Brentford - Crystal Palace

Brentford kyntää pahasti! Patrick Vieiralla on käytössä lähes paras mahdollinen miehistö paikallismatsissa

Crystal Palace jäi aiemmin kuluvalla viikolla harmilliseen tasapeliin vierasottelussaan Norwichia vastaan, mutta esitys ei kuitenkaan missään tapauksessa ollut heikko. Sairastupa on tyhjentynyt lähes kokonaan, mikä on kovassa otteluruuhkassa erinomainen uutinen. Brentfordilla on puolestaan sitäkin enemmän kysymysmerkkejä kokoonpanonsa osalta, eikä joukkueen vire ole vakuuta. Kauden ensimmäinen Lontoon paikallinen näiden ryhmien välillä päättyi maalittomana, mutta tällä hetkellä vierailija vaikuttaa selvästi vaarallisemmalta.

Brentford on ollut viime aikoina suurissa vaikeuksissa Valioliigassa ja edellisessä ottelussaan joukkue kärsi raskaan taistelun päätteeksi 2–0-vierastappion sarjakärjelle Manchester Citylle. Ottelu oli jo kuudes perättäinen tappio isännille kaikki kilpailulliset kamppailut huomioiden, eikä pelaaminen välttämättä helpotu viikonloppunakaan. Paljon kysymysmerkkejä tuo myös kokoonpanotilanne, joka huononi viime viikonloppuna Evertonille cupissa tulleen 4–1-tappion jälkeen dramaattisesti.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

City-ottelussa sivussa olleet Ivan Toney sekä Vitaly Janelt eivät välttämättä vieläkään ole pelikunnossa, kuten ei myöskään tuore vahvistus Christian Eriksen. Varmuudella sairastuvalla jatkavat Mathias Jörgensen sekä Tarique Fosu ja todella pitkään sivussa ollut Julian Jeanvier. Vierailija saa merkittävän kokoonpanoedun sen sairastuvan tyhennyttyä lähes kokonaan – ainoastaan Nathan Ferguson puuttuu kehistä loukkaantumisen vuoksi. Cheikhou Kouyaté puolestaan saattaa hyvinkin pelata pitkästä aikaa Afrikan mestaruuskisojen jälkeen.

Vierailija pelasi Norwichin vieraana 1–1-tasapelin keskiviikkona, mikä oli sen näkökulmasta pienoinen pettymys. Avaimet voittoon olivat täysin sen omissa käsissä. Käsittämättömän upealla laukauksella maalinkin ottelussa upottanut Wilfried Zaha sössi rangaistuspotkun ihmeellisellä tavalla ja näin kolme pistettä jäivät saamatta. Patrick Vieiran miehistö on kuitenkin selvästi Thomas Frankin joukkoja paremmassa iskussa ja kokoonpanotilannekin näyttää paremmalta.

Jostain syystä vierailija on arvottu lauantaille altavastaajaksi kerroinasettelussa, jossa tasapeli on valunut yllättävänkin alas. Pelivalinnaksi maistuu Crystal Palace -voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa. Ota 100% talletusbonus jopa 100€ asti vain nelinkertaisella kierrätyksellä! Siirry Betivelle tästä, iske kohde lapulle ja hyödynnä uhmakas tarjous.

 

10 euroa pelirahaa