la 23.09. klo 19:30

Brentford - Everton

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Everton jatkaa viivan alla! Paukuttaako Brentford jälleen palloa urakalla pussiin Bryan Mbeumon johdolla?

Brentford isännöi lauantaina Gtech Community Stadiumilla Valioliigaspektaakkelissa Evertonia! Sean Dychen luotsaama Toffees on vielä yksi viidestä joukkueesta, jotka eivät ole vielä päässeet tällä sesongilla maistamaan voiton suloista nektaria. Täyttä pistepottia tuskin on tulossa taktisesti vahvan Brentfordin kustannuksellakaan, mutta pistepotin kasvattaminen yli yhden olisi kuitenkin suotavaa!

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit betsata Brentfordia täysin ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Thomas Frankin suojatit pelasivat neljä ensimmäistä kierrosta varsin mallikkaasti, mutta viime viikonloppuna tuli viimein viileää vettä niskaan Newcastlen vieraana. Eiköhän Brentford vakiinnuta jo piakkoin paikkaansa ylemmässä keskikastissa, kun ilman Ivan Toneyta on vaikeaa menestyä isosti pitkässä juoksussa.

Brentford FC

@BrentfordFC
Wissa did this #OnThisDay in 2021 🤯


Shandon Baptiste, Rico Henry ja Josh Dasilva ovat lasaretissa Mehiläisiltä. Ben Mee, Kristoffer Ajer sekä Mikkel Damsgaard on sen sijaan vielä tutkittava tarkemmin ennen ottelun alkua. Vierailta puuttuu ainakin Dele Alli, André Gomes sekä Séamus Coleman. Lisäksi Jack Harrison tuskin vielä kuntoutuu mukaan tälle retkelle.

Vaikka isännilläkin on takuulla pari avauksen poissaoloa, on silti 1,80-tasoisilla kertoimilla Brentford maistuva peli-idea kotipeliin. Everton on ollut toki tuloksiaan parempi nippu toistaiseksi tällä sesongilla, mutta ratkaisupaikat jäävät silti todennäköisesti hyvin vähiin laadukkaan Mehiläisparven vieraana.

Näin voitat Brentfordin avulla yli 45€ riskeeraamatta senttiäkään!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee Valioliigaan huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta Brentford 1X2 kertoimella 1,82.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 45,50€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voitat joko aimo tukun riihikuivaa ja saat vähintäänkin panoksesi takaisin

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.