Valioliiga su 28.11. klo 16:00

Brentford - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Brentford ja Everton tarvitsevat pisteitä — kohtaaminen vaikuttaa varsin konservatiiviselta

Brentford – Everton matsi haisee underilta, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Mennään asiaan.

Evertonilla on sivussa kärkipari: Dominic Calvert-Lewin sekä Richarlison. Mason Holgate on niin ikään sivussa, kuten myös Tom Davies ja Andre Gomes. Yerry Mina on ilmeisesti myös sivussa matsista, ja Demarai Gray sekä Abdoulaye Doucoure ovat hieman epävarmoja. Paljon avauksen miehiä oletettavasti sivussa toisin sanoen.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Brentfordilla on sivussa David Raya Martin, Kristoffer Ajer, ja Mathias Jorgensen on epävarma matsiin.

Brentford FC

@BrentfordFC
📽 𝕀𝕟𝕤𝕚𝕕𝕖 𝕁𝕖𝕣𝕤𝕖𝕪 ℝ𝕠𝕒𝕕: 𝔼𝕧𝕖𝕣𝕥𝕠𝕟 𝔼𝕕𝕚𝕥𝕚𝕠𝕟

This week's work in the winter sun preparing for The Toffees

#BrentfordFC #BREEVE

Tässä on toki potentiaalia maaleille, mutta lähtökohtaisesti ei tonteilla juhlita. Everton puolustaa tiiviisti ja pyrkii kääntämään peliä kohdepelaaja Salomon Rondonia hyödyntäen. Kaiken lisäksi, kun Richarlison on sivussa, niin tippuu Evertonin prässipelaaminen pykälän.

Brentfordille tämä on myös hyvä testi, sillä Rafa Benitezin puolustus tunnetaan. Kaiken lisäksi tarvitsevat molemmat suhteellisen akuutisti pisteitä. Se lisää oletettavasti konservatiivisuutta pykälän.

Oli miten oli, niin pelataan underia. Ensimmäisen puoliajan underi olisi kiinnostanut enemmän, mutta kukaan pinnyn lisäksi ei tarjoa pelattavia kertoimia, niin mennään alle 2.5 maalilla. Kertoimissa ei ole mitenkään valtavasti ilmaa, mutta peleille päästään sentään.

Brentford FC

@BrentfordFC
🔙 One of the great Griffin Park nights when we last met Everton

#BrentfordFC #BREEVE