Valioliiga ma 06.03. klo 22:00

Brentford - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kakkosen kerrointa Brentfordille? Uhmapelaajat sanoo kiitos!

Maanantain Lontoon derbyssä ovat vastakkain tällä kaudella otteillaan vakuuttaneet Brentford ja Fulham. Joukkueet ovat Valioliigan ylemmässä keskikastissa ja Fulham johtaa Brentfordia neljällä pisteellä – joskin Thomas Frankin suojateilla on kaksi matsia vähemmän pelattuna. Brentford on näistä kahdesta ollut pisteistä huolimatta tällä kaudella parempi poppoo ja vauhti tuntuu vain kiihtyvän.

Vuoden alusta lukien Brentford on hävinnyt ainoastaan kerran FA Cupin puolella West Hamille. Valioliigan isoimpiakin joukkueita on kyetty kiusaamaan, kiitos Frankin erinomaisen taktisen kyvykkyyden. Vaikka nyt on pariin peliin päästetty maali ottelua kohden, on puolustuspelaaminen silti ollut Brentfordille selkeä vahvuus isossa kuvassa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Brentford FC

@BrentfordFC
🎩 @IvanToney24 completing our first ever #PL hat-trick a year ago today


Pontus Jansson ja Frank Onyeka ovat Mehiläisten riveistä pelikykyisiä maanantaina. Thomas Strakosha on kuukauden verran sivussa. Fulhamin riveistä João Palhinha on pelikiellossa ja Neeskens Kebano, Tom Cairney ja Layvin Kurzawa ovat loukkaantuneina.

Brentfordille on tarjolla ottelupäivän aattona reilua kakkosta suoralle voitolle ja tämähän kelpaa! Tasovertailussa Mehiläiset ovat selvällä marginaalilla edellä ja Fulham joutuu selviytymään keskikentällä ilman elintärkeää Palhinhaa. Panostakin voi vielä näillä kertoimilla survoa isommanpuoleisesti!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1X2 Brentford kertoimella 2,05.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,05 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleBrentford FC - Fulham FC06.03.2023