Valioliiga su 22.05. klo 18:00

Brentford - Leeds

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuleeko sarjasta lähtö? Brentford on repaleisen Leedsin viimeinen oljenkorsi

Brentford kohtaa kokonaisuutena mainiosti sujuneen kautensa päätöskamppailussa Leedsin, joka tarvitsee epätoivoisesti voiton. Vähintään piste on pakollinen, jotta joukkueen mahdollisuus sarjapaikan säilyttämiseen pysyy. Vieraiden pelaajatilanne jättää paljon toivomisen varaa ja ampparipaidat ovat olleet erinomaisessa vireessä viime aikoina, joten helppoa matsia ei ole tiedossa viime kaudeksi takaisin Valioliigaan nousseelle miehistölle.

Jesse Marsch on saanut Leedsin pelaamisessa aikaan ryhtiliikkeen, mutta riittääkö se lopussa? Ainakin Tyler Robers Luke Ayling, Adam Forshaw, Crysencio Summerville, Stuart Dallas sekä Daniel James ovat sivussa joukkueen kokoonpanosta ja lisäksi Patrick Bamfordin kunto on kysymysmerkki. Poissaoloja on paljon ja niiden joukossa useita avainpelaajia. Toki Leeds on joutunut näiden kanssa painimaan aiemmminkin, mutta se näkyy suorittamisessa. Joukkueen materiaali on kapea ja liian monta suoritusten kannalta merkittävää pelaajaa puuttuu sen vahvuudesta.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Isännän tilanne on parempi, eikä sen ole tarvinnut koko kaudella keksiä mitään kompromisseja selviytyäkseen. Ainoastaan Ethan Pinnock, Mathias Jörgensen sekä Saman Ghoddos puuttuvat varmuudella isäntien kokoonpanosta ja positiivisiakin uutisia on. Frank Onyeka on palannut joukkueharjoituksiin ennen sunnuntain kamppailua ja pelannee kauden päätöskamppailussa.

On selvää, että Brentfordin heikko pelaajatilanne ja pistepakko satavat ilman merkittävää tulospainetta operoivan isännän laariin. Thomas Frankin miehistö on kahden voiton putkessa ja seitsemän kamppailun otannalla se on hävinnyt ainoastaan kerran – pisteitä on tällä otannalla tullut peräti 16. Viime viikonloppuna joukkue haki vierasvoiton Evertonilta ja kotonaan joukkue on neljän ottelun nollapeliputkessa. Valitettavasti puolikuntoisella Leedsillä eivät riitä rahkeet tässä taistelussa. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1×2).